Header Ads


Η ατάκα όλο νόημα Ντέμη για Αλαφούζο και πρόστιμο: «Στον Τερίμ έβαλε;»

Η ατάκα όλο νόημα Ντέμη για Αλαφούζο και πρόστιμο: «Στον Τερίμ έβαλε;»


Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή του Monday FC στη Nova και την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να επιβάλλει πρόστιμο στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με την Κηφισιά.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην καθιερωμένη εκπομπή του Monday FC στη Nova αναφέρθηκε στο πρόστιμο που έβαλε ο Γιάννης Αλαφούζος στους παίκτες.




Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να θυμίσουμε ότι για τις ισοπαλίες με Λαμία και Κηφισιά ανακοίνωσε πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές. 

Ο Νικολαϊδης δεν το γνώριζε αυτό κι όταν στον «αέρα» της εκπομπής ρωτήθηκε γι’ αυτό, έδειξε όχι μόνο την έκπληξή του, αλλά και την αντίθεσή του. Τόνισε ότι δεν τα καταλαβαίνει αυτά κι αναρωτήθηκε αν μπήκε και πρόστιμο στον Τούρκο τεχνικό Φατίχ Τερίμ.



«Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά. Είμαι άλλης λογικής. Δηλαδή έδωσε πριμ γιατί πέρασαν στα πέναλτι ή γιατί υπήρχε αυτό σε πιθανότητα πρόκρισης στον τελικό; Πρόστιμο σε ποιον; Στους παίκτες; Γιατί; Έβαλε πρόστιμο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού;» είπε αρχικά ο Ντέμης.

«Στον προπονητή έβαλε πρόστιμο; Είδες κανέναν παίκτη να μην τρέχει στο γήπεδο, να μην τα δίνει όλα;  Πως βάζουμε πρόστιμο στους παίκτες. Πρόστιμο βάζουμε αν κάνει κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, αν δεν τηρήσει το fair play γιατί εγώ ήμουν μ’ αυτά… Αν με τη συμπεριφορά του προσβάλλει την ομάδα. Αν χάσει ο παίκτης ένα γκολ βάζουμε πρόστιμο, αν κάνει χατ τρικ τότε του δίνουμε πριμ; 



Για τα “Χ” φταίνε οι παίκτες ή έχει βάλει και στον προπονητή; Οι ομάδες έχουν απαίτηση από τους παίκτες να τα δίνουν όλα στο γήπεδο και να έχουν καλή συμπεριφορά. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του προπονητή. Και με τη Λαμία και με την Κηφισιά οι παίκτες έτρεχαν σαν τρελοί. Αν δεν πάρουν το Κύπελλο έχουν πρόστιμο;», κατέληξε ο Ντέμης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.