Header Ads


Νεύρα και τσακωμοί στα αποδυτήρια μεγάλης ομάδας

Νεύρα και τσακωμοί στα αποδυτήρια μεγάλης ομάδας


Τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο!

Αγωνιστικά η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλό "φεγγάρι", κάτι που έχει επηρεάσει το κλίμα και τη συνολική λειτουργία του συλλόγου.

Η ισοπαλία της Νάπολι με την Κάλιαρι έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στα αποδυτήρια, όπου όλοι τα έβαλαν με όλους.




Οι Παρτενοπέι πήγαν στη Σαρδηνία με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και όντως ήταν αγκαλιά με αυτή. Στο 96′, όμως, δέχθηκαν την ισοφάριση και τελικά έχασαν ακόμη δύο βαθμούς. Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, αφού είναι πλέον στο -11 από την 4η θέση. 

Και αυτό, με δεδομένο ότι απομένουν 12 αγωνιστικές για το τέλος, είναι μεγάλο πρόβλημα. Πολύ μεγάλο πρόβλημα και το αντιλαμβάνονται όλοι, με συνέπεια μετά το τέλος του αγώνα με την Κάλιαρι να γίνει ένας μικρός χαμός… Αυτό αναφέρει σήμερα (26/2) ο ιταλικός Τύπος, με τη La Repubblica να γράφει ότι τα νεύρα ήταν τεντωμένα στα αποδυτήρια και ειπώθηκαν πολλά και διάφορα.



Από ποιους; Από όλους; Κατά ποιων; Κατά πάντων. Στη Νάπολι δεν μπορούν, φυσικά, να κατηγορήσουν για κάτι τον Φραντσέσκο Καλτσόνα που ανέλαβε πριν μια εβδομάδα την ομάδα, οπότε οι ευθύνες πρέπει να πέσουν σε όλους τους άλλους. Ετσι, μετά τη νέα γκέλα ειπώθηκαν διάφορα στα αποδυτήρια, αφού ο καθένας είχε παράπονα από τους συμπαίκτες του. Ενα μικρό χάος, βασικά, από το οποίο θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ή πώς θα βγουν οι Ναπολιτάνοι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ενα πρωτάθλημα που εξελίσσεται εφιαλτικά για αυτούς, με τα λάθη να έχουν αρχίσει από το περασμένο καλοκαίρι και αυτός που τα έκανε ήταν ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ανανέωση ή πώληση Κβαρατσχέλια;



Την ίδια ώρα, τα ιταλικά ΜΜΕ στέκονται για ακόμη μία φορά στον Χβίτσα Κβαρατσχέλια. Τον παίκτη που πέρυσι ήταν σαν τον… Μαραντόνα και φέτος δεν κάνει τη διαφορά ποτέ και για κανένα λόγο. Ο Γεωργιανός δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που τρέλανε τους πάντες πέρυσι και αυτό μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις. Εδώ και μήνες ο ίδιος και ο μάνατζέρ του περιμένουν κλήση για να συζητήσουν για ανανέωση του συμβολαίου με αυξημένες απολαβές, αλλά στη Νάπολι αρχίζουν να σκέφτονται ακόμη και την πώληση αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν. Οπως και να έχει, στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να συμβούν τα πάντα: Να ανανεώσει, να μείνει χωρίς ανανέωση ή να πωληθεί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.