Header Ads


Αλμέιδα: «Λόγω Μελισσανίδη γράφω Ιστορία - Μόνο ΑΕΚ!»

Αλμέιδα: «Λόγω Μελισσανίδη γράφω Ιστορία - Μόνο ΑΕΚ!»


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, βρέθηκε στην κοπή πίτας των Παλαιμάχων της Ένωσης, όπου και βραβεύτηκε από τον Γιώργο Καραφέσκο, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε το πόσο ευτυχισμένος είναι που βρίσκεται στην ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:




«Είναι τεράστια τιμή να περνάω το βράδυ με όλους εσάς. Είμαι ενάμιση χρόνο σε αυτό το θαυμάσιο κλαμπ, που δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει θετικά.

Υπάρχει ένα τεράστιο μέρος της ζωντανής ιστορίας της ΑΕΚ εδώ. Σας σέβομαι, σας θαυμάζω και είμαι χαρούμενος που το κλαμπ σας τιμά. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που είμαι εδώ.



Χρωστάω πολλά στον πατέρα μου, τον Θεό και το ποδόσφαιρο. Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους, με δύο από αυτούς παίξαμε μαζί. Γνωριζόμαστε με όλους τους συνεργάτες μου πολλά χρόνια. Ευγνωμονώ τη ζωή και όσους μου δίνουν δουλειά. Ήθελα να έρθω στη ΑΕΚ, το ονειρεύτηκα, μετά τι; 

Πρώτες συναντήσεις. Όταν έκανα το πρώτο ραντεβού με τον κ. Δημήτρη πείστηκα πως πρέπει να δουλέψω με αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί και κάνει πολλά πράγματα, ότι έχω πετύχει έχει γίνει μαζί του. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ.

Εμβαθύνω με όσους συνεργάζομαι, στον καταπληκτικό πολιτισμό που έχετε οι Έλληνες. Κάποιες φορές νιώθω πως ζω στην Αργεντινή, μοιάζουμε σε πολλά πράγματα. Ευχαριστώ τον κ. Μελισσανίδη που είμαι εδώ, που μου επιτρέπει να δουλεύω, μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι μέλος της οικογένειας του. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο της ΑΕΚ, μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να παίζουμε με πάθος και αγάπη. Να συνεχίσει η λέξη ένωση, να φτάσουμε όλους εσάς και αν μπορούμε να σας ξεπεράσουμε. Σας περιμένω σε μια προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές σας χρειάζονται και αν κάποια στιγμή σταματήσω θα ήθελα να πατήσω ξανά το γρασίδι. Μόνο ΑΕΚ!»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.