Header Ads


Προκλητική κίνηση Ολυμπιακού: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για να πέσει η ποινή μετά τη δολοφονία του αστυνομικού

Προκλητική κίνηση Ολυμπιακού: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για να πέσει η ποινή μετά τη δολοφονία του αστυνομικού


Προκλητική κίνηση από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης άφησε τη τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, έχοντας δώσει γενναία μάχη, μετά τη ναυτική φωτοβολίδα που δέχτηκε στο πόδι, από χούλιγκαν του Ολυμπιακού, στη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".




Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, σε μια κίνηση, τουλάχιστον, προκλητική, προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να πέσει η ποινή που του έχει επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται πως, με απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο αγώνας, για το Λιγκ Καπ, κατοχυρώθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού, με 3-0 σετ, και στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ.



Με την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επιδιώκει την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, ζητώντας ό,τι και κατά την αρχική εκδίκαση της υπόθεσης. 

Δηλαδή, όχι απλά να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά και το σκορ να είναι 1-0 στα σετ και 0-0 στο δεύτερο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με 18-11 όταν η αναμέτρηση διεκόπη!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.