Header Ads


Τα τελευταία δεδομένα για 11αδα της ΑΕΚ με Άρη!

Τα τελευταία δεδομένα για 11αδα της ΑΕΚ με Άρη!


Τα δεδομένα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, αλλά και για τα μεταγραφικά μίλησε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην αναζήτηση μεσοεπιθετικού που βρίσκεται η ΑΕΚ και στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Άρη αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε, αρχικά, πως ο Κέιντ Κάουελ που γράφτηκε για την Ένωση οδεύει προς την Τσίβας, ενώ πρόσθεσε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα αγωνίζεται στα αριστερά, αλλά και στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Στη συνέχεια στάθηκε στο σημερινό ματς με τους Θεσσαλονικείς στην OPAP Arena, λέγοντας ότι ο Γιώργος Αθανασιάδης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, αφού θα είναι ο βασικός γκολκίπερ για τα παιχνίδια του κυπέλλου, υπογραμμίζοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. 



Ξεκαθάρισε, δε, ότι είναι σημαντικό η ΑΕΚ να βάλει βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας πως η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα είναι και το ξεκάθαρο φαβορί σε όλους τους γύρους μέχρι τον τελικό.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Άρη, όμως, θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (14/01).



Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:



ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.