Header Ads


Συγκλονιστικός λαός, «λύγισε» η Βασίλισσα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Συγκλονιστικός λαός, «λύγισε» η Βασίλισσα κόντρα στον Ολυμπιακό!


Στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα στο τέταρτο δεκάλεπτο και να διεκδικήσει τη νίκη η ομάδα του Πλάθα (80-92) - Εκπληκτικοί οι 6.000 Ενωσίτες, στήριξαν την ομάδα χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα

Η ΑΕΚ προσπάθησε μέχρι το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, για τη 13η αγωνιστική της Basket League, αλλά τελικά «λύγισε» στις λεπτομέρειες, με το τελικό σκορ να μην είναι αντιπροσωπευτικό (80-92). 




Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα είχε την εκπληκτική συμπαράσταση του κόσμου της, αφού 6.000 και πλέον Ενωσίτες δημοιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα στις εξέδρες και δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. 

Η Βασίλισσα πλησίασε μέχρι και στους 4 πόντους στα μέσα της 4ης περιόδου, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο. Σίγουρα όμως, πάλεψε το ματς και αυτό είναι σημαντικό σε ψυχολογικό σκέλος.



Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 6-7 και είναι στην 6η θέση, ενώ θυμίζουμε ότι οι πρώτες έξι ομάδες στο τέλος του δεύτερου γύρου, θα παίξουν και τρίτο γύρο πρωταθλήματος για να ξεκαθαριστεί το ποιες θέσεις από την 1η μέχρι και την 6η, θα πάρουν ενόψει των Play Offs. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του, ανέβηκε στο 12-1 και παραμένει στη 2η θέση. Αυτό ήταν και το πρώτο ματς της Βασίλισσας στο 2024, ενώ η ομάδα του Ζοάν Πλάθα αγωνίστηκε με 5 ξένους.

Οι Μπράντον Νάιτ και Ρίκι Λίντο βρέθηκαν στο κλειστό των Λιοσίων και είδαν δίπλα στον πάγκο, τον αγώνα της νέας ομάδας τους. Ακόμα φυσικά δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, γιατί ήρθαν εδώ και λίγες ώρες στην Ελλάδα, οπότε θα χρειαστούν λίγες μέρες για να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα. Εκτός είναι φυσικά και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας λόγω του τραυματισμού του (κάταγμα στο 4ο μετακάρπιο της αριστεράς άκρας χειρός). Επίσης, εκτός 12άδας έμειναν και οι νεαροί Μητρέλος και Μαραθωνίτης.



Πλέον, το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ είναι εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό της Περιβόλας για τη 14η αγωνιστική και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο (13/01, 20:15).

Διαιτητές: Τσολάκος (Αττικής)-Καρπάνος (Αχαΐας και Ηλείας)-Αγραφιώτης (Θεσσαλονίκης).

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 39-49, 57-71, 80-92.

ΑΕΚ (Ζοάν Πλάθα): Τίλμαν 16, Χολ, Ραντλ 4, Καράμπελας 7 (1), Φλιώνης, Πιλάβιος, Νετζήπογλου 9 (1), Χατζηδάκης, Κουζέλογλου 12, Μόργκαν 7, Ματαλιωτάκης 4, ΜακΡέι 21 (2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 5 (1), Ουίλιαμς-Γκος 16 (2), Λαρεντζάκης 5 (1), Μήτρου-Λονγκ 8 (1), Φαλ 5, Παπανικολάου 20 (2), Μπραζντέικις 2, Πίτερς 17, Πετρούσεφ 5, Μιλουτίνοφ 9.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.