Header Ads


Οι τελευταίες πληροφορίες για την 11αδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό!

Οι τελευταίες πληροφορίες για την 11αδα της ΑΕΚ με Ολυμπιακό!


«Με νίκη φτάνει τους 13 βαθμούς στα ντέρμπι και παίρνει ψυχολογία η ΑΕΚ - Δεν αποπροσανατολίζεται ο Αλμέιδα»

Νίκη με βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά οφέλη, που θα επιβεβαιώσει ότι η ΑΕΚ «τα έχει» τα ντέρμπι θα είναι αν έρθει αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.




«Η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι τέτοια που, σε ενδεχομένη νίκη της ΑΕΚ, βοηθάει να βυθίσει στην εσωστρέφεια τον Ολυμπιακό, πράγμα καθόλου εύκολο βέβαια. Δεν αποπροσανατολίζει όλο αυτό τον Αλμέιδα και την ΑΕΚ. Θέλει να πάρει το παιχνίδι όχι για να βγει εκτός διεκδίκησης ο Ολυμπιακός, εγώ το ακούω βερεσέ αυτό, αλλά για το βαθμολογικό όφελος. Θα διατηρηθεί στο -3 και θα φτάσει τους 13 βαθμούς απέναντι σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη, πράγμα πολύ σημαντικό και σε ψυχολογικό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι σκέψεις που κάνει ο προπονητής της «Ένωσης» για την 11άδα είναι ίδιες με τον αγώνα κόντρα στον Βόλο και εκτίμησε ότι μετά το 60’ θα υπάρξει διαχείριση.



Ενώ ο Τσακίρης αναφέρθηκε και στην παρουσία άνω των 2.000 φίλων της ΑΕΚ στην μπουτίκ για την εκδήλωση προς τιμήν του Θωμά Μαύρου.

Ακούστε το ηχητικό:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.