Header Ads


H ψυχολογία και το πώς σας βοηθά να γίνετε καλύτερος παίκτης πόκερ στο Bankonbet

H ψυχολογία και το πώς σας βοηθά να γίνετε καλύτερος παίκτης πόκερ στο Bankonbet


Για πολλούς ανθρώπους, το πόκερ θεωρείται ως ένα πρωτόγονο χόμπι όπου μόνο η τύχη έχει σημασία. Οι επιτυχημένοι παίκτες πληγώνονται από αυτά τα στερεότυπα. Μετά από χρόνια κανονικού παιχνιδιού στο Bankonbet, ξέρουν πόσο κόπο και χρόνο χρειάστηκε να καταβάλουν για να πετύχουν στο https://bankonbetbet.gr. Γνωρίζουν επίσης από πρώτο χέρι ποια είναι η ψυχολογία του πόκερ και πώς επηρεάζει το παιχνίδι.

Το να παίζεις υπό σύγχυση είναι η χειρότερη απόφαση

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του Bankonbet είναι επιρρεπείς σε σύγχυση. Εάν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας στο τραπέζι παίρνοντας ορθολογικές αποφάσεις, θα είναι πολύ πιο εύκολο να ανεβάσετε τα όρια. Εάν είχατε μια κίνηση ή σας παρέσυραν από την σκέψη σας σε κάτι άλλο, τότε σταματήστε να παίζετε. Το γεγονός είναι ότι σε μια τέτοια ταραγμένη κατάσταση, ο παίκτης αρχίζει να σκέφτεται λιγότερο αποτελεσματικά. Εκτελεί τις πράξεις του, οδηγούμενος από συναισθήματα. Σε αυτό το σημείο, ακόμη και δυνατοί συχνοί παίκτες κάνουν γελοία λάθη, τα οποία μπορούν ήδη να χρησιμοποιηθούν από άλλους παίκτες. Όταν κλείνετε τα τραπέζια, πάρτε το μυαλό σας από το πόκερ για τουλάχιστον 10 λεπτά. Αν νιώθετε ότι δεν σας ελκύει η επιθυμία να κερδίσετε πίσω, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε στο Bankonbet, αλλά είναι καλύτερα να το κάνετε μετά από λίγες ώρες ή την επόμενη μέρα.

Η υπερβολική δραστηριότητα με μπλόφες οδηγεί σε απώλειες

Δεν χρειάζεται να βλέπετε το πόκερ στο Bankonbet ως μέσο για να δείξετε τον εαυτό σας και τη «δύναμή» σας. Δεν θα μας μοιράζονται πάντα τα καλύτερα χέρια και δεν θα έχουμε πάντα τον καλύτερο συνδυασμό, επομένως πρέπει να ξέρετε πότε να αφήσετε το χρηματικό ποσό και να αξιολογήσετε σωστά το χέρι του αντιπάλου. Αν μπλοφάρετε συχνά, τότε ίσως στην αρχή να κερδίσετε πολλές μικρές τράπεζες, αλλά σύντομα πιο έμπειροι παίκτες θα καταλάβουν το παιχνίδι σας και θα χρησιμοποιήσουν την επιθετικότητά σας εναντίον σας. Πρέπει να γνωρίζετε το μέτρο και να αξιολογήσετε ρεαλιστικά τη θέση σας.

Γιατί είναι σημαντική η υπεύθυνη προσέγγιση στο παιχνίδι

Όταν κάθεστε στο τραπέζι του πόκερ, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στο παιχνίδι. Τίποτα δεν πρέπει να σας αποσπά την προσοχή. Ένας μέσος παίκτης πόκερ θα έπαιζε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι όλη την ώρα και τα αποτελέσματά του θα ήταν τουλάχιστον 10-20% καλύτερα. Θα πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι η υψηλή συγκέντρωση σε κάτι φθείρει τον εγκέφαλο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η προσοχή με την κούραση διαλύεται, οπότε μην ξεχνάτε τα διαλείμματα και την καλή ξεκούραση όταν παίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

6 Ψυχολογικές συμβουλές για ένα επιτυχημένο παιχνίδι

Αποδεχτείτε την πραγματικότητα

Όταν συμβαίνει κάτι κακό, είναι εύκολο να βυθιστείτε στη σκέψη ότι δεν έπρεπε να συμβεί και ότι αυτό που συνέβη είναι άδικο. Αλλά αυτό είναι απλώς σπατάλη πόρων.

Μην προσπαθείτε να γίνετε πιο δυνατοί

Το να προσπαθείς να γίνεις πιο δυνατός κατά τη διάρκεια μιας κρίσης είναι σαν να σηκώνεις μια μπάρα πριν μετακινήσεις ένα απλό μεγάλο κουτί. Πρέπει να συγκεντρώσετε τις ευκαιρίες που ήδη έχετε.

Λάβετε υποστήριξη

Μιλήστε με φίλους ή μέλη της οικογένειας. Μιλήστε με έναν επαγγελματία. Εξηγήστε στους ανθρώπους τι χρειάζεστε και λάβετε τη συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεστε. Ανοιχτήτε από μόνοι σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Να προσέχετε τον εαυτό σας

Όταν περνάμε μια κρίση, μερικές φορές δεν μπορούμε να φάμε ή να κοιμηθούμε. Η φροντίδα του σώματός σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Θέστε προτεραιότητες

Σε περιόδους κρίσης, μερικές φορές πρέπει να εγκαταλείψετε πράγματα για να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό. Κάντε μια λίστα υποχρεώσεων και δώστε προτεραιότητα στις κορυφαίες προτεραιότητες. Συμπεριλάβετε υπενθυμίσεις, καθώς η μνήμη σας μπορεί να σας απογοητεύσει σε περιόδους υψηλού στρες.

Βρείτε χρόνο για τα συναισθήματά σας

Η συνεχής καταπίεση των συναισθημάτων σας είναι κακό για το πνεύμα και την υγεία σας, επομένως πρέπει να βρείτε χρόνο και καταστάσεις για να τα εκφράσετε. Αυτό βοηθά επίσης να παραμείνετε παραγωγικοί σε περιόδους κρίσης.

Δουλεύοντας συνεχώς στην ψυχολογία σας, κερδίζετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του Bankonbet που είναι απασχολημένοι απλώς με τη μελέτη στρατηγικής και μαθηματικών του πόκερ. Κερδίζετε ένα επιπλέον κλειδί για να κατανοήσετε τον εαυτό σας και να διαβάσετε τη συμπεριφορά των αντιπάλων σας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.