Header Ads


Η πρώτη αντίδραση των παικτών μετά τη νέα γκέλα με Πανσερραϊκό!

Η πρώτη αντίδραση των παικτών μετά τη νέα γκέλα με Πανσερραϊκό!


Η ΑΕΚ είναι ακόμη μόλις στο -3 από την κορυφή και αυτό επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να αισιοδοξούν για την επανέναρξη

Προβληματισμός πίκρα και απογοήτευση προέκυψαν στο εσωτερικό της ΑΕΚ και σε όλα τα πρόσωπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έπειτα από τις δυο σερί γκέλες με το ίδιο σκορ σε ματς με αντιπάλους που η υποχρέωση ήταν αυτονόητη.




Η κατάκτηση των έξι βαθμών που θα είχε τους νταμπλούχους τώρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα…

Αντί αυτού οι «κιτρινόμαυροι» αυτοκτόνησαν σε δυο ματς με Παναιτωλικό και Πανσεραϊκό σε Αγρίνιο και Σέρρες αντίστοιχα, παρά το γεγονός, ότι και στα δυο αυτά παιχνίδια προηγήθηκαν στο σκορ στο ημίχρονο με 1-2. Κι’ όμως δεν πήραν εξάποντο αλλά από ένα βαθμό σε κάθε ματς με αποτέλεσμα αντί να βρεθούν πρώτοι να μείνουν τρίτοι ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό!



Ωστόσο με όλα αυτά που αντιμετώπισε ο Δικέφαλος είναι ακόμη μόλις στο -3 και αυτό δικαιολογημένα επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και σε όλους στο τμήμα στα Σπάτα να αισιοδοξούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος το 2024 κάτι που περιμένουν πως και πως οι νταμπλούχοι.

Οι πρωταγωνιστές ήταν αρκετά απογοητευμένοι και πικραμένοι μετά το τέλος του ματς με τον Πανσερραϊκό και φάνηκε από αντιδράσεις όπως αυτή του Μάνταλου με ανθρώπους της ομάδας των Σερρών στο φινάλε του ματς. Όμως στη διάρκεια της επιστροφής και της αναμονής σε αεροδρόμιο και πτήση ένα σύνθημα κυριάρχησε από όλους: «δεδομένα θα το γυρίσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το καταφέρουμε, εμείς θα το αλλάξουμε ξανά το σκηνικό», τονιζόταν μεταξύ παικτών και μελών του κιτρινόμαυρου ποδοσφαιρικού τμήματος!



Αυτο υποστήριζαν και στη διάρκεια των συζητήσεων με δικά τους πρόσωπα με ύφος ιδιαίτερα ενοχλημένο για τις δυο αυτές γκέλες και φυσικά δίχως να ρίχνουν ευθύνη σε ένα πρόσωπο. Επιπρόσθετα αναγνώριζαν την πικρία του κόσμου! Άλλωστε στο Αγρίνιο δεν έγινε κάτι από έναν ποδοσφαιριστή ώστε να προκύπτει εξιλαστήριο θύμα… Στις Σέρρες ήταν εγκληματικό το λάθος του Αθανασιάδη αλλά άπαντες αντιλαμβάνονται ότι θα μπορούσε να ‘χε βρει γκολ ο αντίπαλος και στο δοκάρι του Τόμας και άρα δεδομένα δεν γίνεται να θεωρείται αποτέλεσμα ενός ατομικού λάθους η γκέλα με τον Πανσερραϊκό.

Είναι πολύ σημαντικό ότι οι ποδοσφαιριστές στήριξαν σε απόλυτο βαθμό το συμπαίκτη τους και το κεντρικό νόημα της κουβέντας προς τον Αθανασιάδη είναι πως η ευθύνη είναι όλων που δεν είχαν τελειώσει το ματς νωρίτερα σε τουλάχιστον τέσσερις σπουδαίες περιπτώσεις που υπήρχαν...

Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει ότι απαιτείται ηρεμία και καθαρό μυαλό πλέον, πνευματική ξεκούραση και επιστροφή στη δουλειά μετά τα Χριστούγεννα ενόψει του καλού και δύσκολου Γενάρη, διότι έρχονται σημαντικά ματς που δύναται να απογειώσουν την κατάσταση στην ομάδα και ψυχολογικά, και αγωνιστικά, και βαθμολογικά! Από σήμερα οι νταμπλούχοι έχουν ρεπό και άδεια έως την Τρίτη το απόγευμα όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στα Σπάτα και ο Πελάδο και άπαντες στην ΑΕΚ θα αρχίσουν να μετράνε επιστροφές: Στάνκοβιτς, Πινέδα, Άμραμπατ, Κάλενς, Πόνσε, Σιντιμπέ, Πισάρο και ανάλογα τι θα γίνει με Αραούχο ποδοσφαιριστές που είναι απαραίτητοι για να βγουν οι υποχρεώσεις με σωστή διαχείριση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που έρχονται τον πρώτο μήνα του 2024.
Πηγή: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.