Header Ads


Τα δεδομένα για τους τραυματίες στην ΑΕΚ ενόψει Παναιτωλικού!

Τα δεδομένα για τους τραυματίες στην ΑΕΚ ενόψει Παναιτωλικού!


Τα δεδομένα για την ΑΕΚ ενόψει Αγρινίου. Τι ισχύει με Πινέδα, Σιμάνσκι!

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την Ευρώπη και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προσεχή Δευτέρα (18/12, 17:00).




Ενδιαφέρον, λοιπόν, παρουσιάζουν τα αγωνιστικά δεδομένα για την ΑΕΚ. Η Ένωση θα παραταχθεί δεδομένα χωρίς τους Αραούχο, Πόνσε και Στάνκοβιτς. Οι τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι στο ιατρικό δελτίο και δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Ματίας Αλμέιδα και την ομάδα.

Εν συγκρίσει με το ματς κόντρα στον Άγιαξ επιστρέφει ο Γκατσίνοβιτς που ήταν τιμωρημένος. Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πινέδα. Ας πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα... 



Το χτύπημα στον Πινέδα προήλθε στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας στα Σπάτα, μετά από ένα πολύ δυνατό τάκλιν του Μουκουντί στο πόδι. Έγινε ένα βαθύ σκίσιμο με πολύ αίμα και αμέσως έγιναν αρκετά ράμματα από το ιατρικό τιμ. 

Ο Πινέδα πονούσε πολύ, δεν μπορούσε καν να περπατήσει αρχικά με τον Καμερουνέζο αμυντικό να είναι απαρηγόρητος για το ατυχές συμβάν.  Ο υψηλόσωμος Καμερουνέζος στόπερ ζητούσε συγγνώμη για ό,τι έγινε και επ' ουδενί δεν στέκουν οι ανυπόστατες φήμες περί πειθαρχικού παραπτώματος. 



Τώρα ενόψει Αγρινίου, ο Πινέδα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Μεξικανός να είναι στη διάθεση του Αλμέιδα για το συγκεκριμένο ματς, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και με τον Σιμάνσκι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.