Header Ads


Ραγδαίες εξελίξεις με Μπακασέτα!

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπακασέτα!


Στάση αναμονής από ΑΕΚ - Τι αναφέρουν οι πληροφορίες από Τουρκία

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει στην Τραμπζονσπόρ. Νιώθει πως ένας πολύ επιτυχημένος κύκλος έχει κλείσει και ξέρει ότι στα 30 του, αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να προσπαθήσει να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 




Μόνο που πρόσφατα, μία απροσδόκητη εξέλιξη έδειχνε να περιπλέκει την κατάσταση.

Η Τραμπζονσπόρ κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει. Ο αρχηγός της Εθνικής έχει αγαπηθεί από τον κόσμο στην Τραπεζούντα και συνέδεσε το όνομά του με το απροσδόκητο νταμπλ του 2022, οπότε είναι λογικό η διοίκηση να μη θέλει να τον χάσει. Ειδικά ως ελεύθερο το καλοκαίρι.



Αρχικά προχώρησε σε έναν… ωμό εκβιασμό. Του διαμηνύθηκε ότι για το υπόλοιπο της σεζόν δεν θα παίξει ποτέ ξανα βασικός. Από πολλούς αυτό θεωρήθηκε ως προσπάθεια της ομάδας να ανανεώσει ο παίκτης, ή έστω να φέρει πρόταση τον Ιανουάριο.

Όμως την περασμένη βδομάδα, το αφήγημα άλλαξε. Η τουρκική sporx.com ισχυρίστηκε πως η Τραμπζονσπόρ αφήνει χρυσάφι στα πόδια του παίκτη. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για ένα νέο συμβόλαιο, αξίας 6,6 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια. Πρόκειται για μία πρόταση που δεν μπορεί κανείς να πάρει αψήφιστα.



Φαίνεται, ωστόσο, πως το συμβόλαιο αυτό δεν υπήρξε ποτέ. Η Τραμπζονσπόρ τοποθετήθηκε επισήμως, με μήνυμα στα social media: «Οι ισχυρισμοί σε κάποια ηλεκτρονικά ΜΜΕ και λογαριασμούς στα social media σχετικά με τη νέα προσφορά συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή μας Αναστάσιο Μπακασέτα δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Ανήθικες και κερδοσκοπικές ειδήσεις όπως αυτή βλάπτει τόσο τον σύλλογο όσο και τους ποδοσφαιριστές μας».

Πρακτικά, ο δρόμος για την αποχώρηση του Μπακασέτα ανοίγεται διάπλατος. Η Λάτσιο δείχνει έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, όμως ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ελλάδα. Και αν δεν καταφέρει ο διεθνής μεσοεπιθετικός να βρει κάποιο αξιόλογο συμβόλαιο σε Ιταλία, Αγγλία ή Γερμανία, τότε δεν αποκλείεται να δούμε την ΑΕΚ να κάνει γερό μπάσιμο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.