Header Ads


Υπόθεση Μπρινιόλι: Το 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο που θέλει και τα απανωτά «όχι» στον Παναθηναϊκό

Υπόθεση Μπρινιόλι: Το 1 εκατ. ευρώ συμβόλαιο που θέλει και τα απανωτά «όχι» στον Παναθηναϊκό


Διαβάστε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις συζητήσεις των δύο πλευρών που έχουν οδηγήσει μέχρι τώρα σε αδιέξοδο.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών για αρνητικούς λόγους στον Παναθηναϊκό έχοντας κακές εμφανίσεις με μπαράζ λαθών, με αποκορύφωμα την ήττα των πράσινων στο Περιστέρι. 




Η ιστοσελίδα Sdna φιλοξενεί ένα αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με τα όσα έχουν γίνει όλο αυτό το διάστημα με τον Ιταλό τερματοφύλακα ενώ γίνονται γνωστές και οι λεπτομέρειες των συζητήσεων για ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα σε Μπρινιόλι-ΠΑΟ που έχουν  οδηγήσει μέχρι τώρα σε αδιέξοδο. 

«Όταν ο Μπρινιόλι έφτασε στον Παναθηναϊκό τον Αύγουστο του 2021, το συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν για τρία χρόνια, με συνολικές απολαβές που έφταναν στο 1 εκατ. ευρώ. Το ποσό που προβλέπεται να λάβει για τον τρίτο φετινό του χρόνου φτάνει στις 350 χιλ.  



Στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή ο Παναθηναϊκός είχε μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπράγκα και πριν ακόμα ξεκινήσουν οι ευρωπαϊκοί όμιλοι, ο Παναθηναϊκός κάλεσε τον ατζέντη του Μπρινιόλι για να αρχίσουν οι συζητήσεις για το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2024.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πάγωσαν όταν άκουσαν τις απαιτήσεις που προέβαλε ο ατζέντης του Ιταλού γκολκίπερ. Ποιες ήταν αυτές; Στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως! Αυτά αξίωσε η πλευρά του Μπρινιόλι. Ζητούσε δηλαδή τριπλασιασμό των αποδοχών του. Ή αν θέλετε, όσα θα εισέπραττε για μία τριετία από τον Παναθηναϊκό, να τα πάρει σε έναν χρόνο. Για κακή τύχη του Τριφυλλιού, ολες οι επόμενες συζητήσεις που έγιναν έβρισκαν σε τοίχο.



Η πρόταση του Παναθηναϊκού άλλωστε ήταν πάνω από 750 ετησίως, το οποίο σημαίνει πως έφτανε σε έναν υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του και με μπόνους επίτευξης στόχων που προσέγγιζαν τα νούμερα που ζητούσε ο Ιταλός γκολκίπερ. Οι απαντήσεις όμως που εισέπραττε ήταν όλες αρνητικές. Ο Μπρινιόλι από την πλευρά του πίστευε ότι είναι το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιό του και πίεζε για να πάρει τα χρήματα που ήθελε», τονίζεται μεταξυ αλλων στο sdna.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.