Header Ads


Έδωσε το σύνθημα ο Αραούχο: «Δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με ένα ή δύο γκολ»

Έδωσε το σύνθημα ο Αραούχο: «Δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με ένα ή δύο γκολ»


Ο Σέρχιο Αραούχο αφού αναδείχθηκε MVP στον αγώνα με τη Λαμία υποστήριξε στην κάμερα της ΑΕΚ TV ότι η ομάδα του θα πρέπει να "καθαρίζει" πιο εύκολα τα παιχνίδια, σκοράροντας περισσότερο.

Ο Σέρχιο Αραούχο εκτός του ότι πέτυχε το πρώτο του γκολ για φέτος στη Stoiximan Super League, συμβάλλοντας στη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί της Λαμίας, αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.




Μιλώντας στην κάμερα της AEK TV μετά το φινάλε του αγώνα υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να πετυχαίνει περισσότερα γκολ, ώστε να "καθαρίζει" γρηγορότερα τα παιχνίδια.

"Πιστεύω ότι θέλαμε να μπούμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Αυτό που έχω να πω είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.



Δεν μπορούμε να συμβιβαζόμαστε με ένα ή δύο γκολ. Πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Να τελειώνουμε, να κλειδώνουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια.

Είναι πολύ ωραίο να παίρνεις ένα βραβείο. Θέλω να γεμίσω το σπίτι μου με όσα περισσότερα βραβεία γίνεται. Είμαι χαρούμενος και αυτό που θέλω είναι να δίνουμε χαρά στον κόσμο όλη η ομάδα συνολικά", είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.