Header Ads


«Βόμβα» με Ατζούν στη Superleague: Αυτή την ομάδα αγοράζει, προχωρημένες επαφές

«Βόμβα» με Ατζούν στη Superleague: Αυτή την ομάδα αγοράζει, προχωρημένες επαφές


Ο Τούρκος βρίσκεται σε συζητήσεις για την αγορά ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό».

Το ραντεβού του παραγωγού του Survivor και του δημάρχου Βόλου έγινε σε γνωστή χασαποταβέρνα της περιοχής, την περασμένη Τρίτη. 




Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έφτασε με λίαρ τζετ στον Αλμυρό Βόλου, μαζί με Τούρκους επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο λιμάνι. Εκεί δείπνησαν και συζήτησαν αναλυτικά, ενώ μαζί ήταν κι ένα πρόσωπο έκπληξη: η Κατερίνα Δαλάκα!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «Πρωινού», ο Αχιλλέας Μπέος ψάχνει εδώ δύο χρόνια επενδυτή. Πάντως, ο Ατζούν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, μιλώντας σε τουρκικό μέσο. 



«Ενδιαφερόμαστε για μια ομάδα. Επειδή πρόκειται για εμπορική συναλλαγή, δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες, όμως είναι η Ελλάδα είναι πρώτη στις επιλογές μου», είπε χαρακτηριστικά. 

Γεύμα Ατζούν- Μπέου- Δαλάκα: Τι είπε η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας



H ιδιοκτήτρια της ταβέρνας επιβεβαίωσε την παρουσία τους εκεί.

«Ήταν πολύ ευδιάθετος και του άρεσε πολύ το φαγητό. Δεν το ξέραμε ότι θα έρθει. Το τραπέζι δεν ήταν κλεισμένο επώνυμα. Ναι, ήταν και η κ.Δαλάκα μαζί. Μαζί φάγανε. Ευδιάθετη, ευγενική. Από ότι άκουσα είναι προσωπική του φίλη και ήρθε για να τον δει. Του ζήτησα να βγάλουμε μια φωτογραφία και ήταν πολύ φιλικός και ευδιάθετος με τον κόσμο», περιέγραψε.

Όσο για το μενού, επέλεξαν φρέσκα καλαμαράκια, ψάρια, γαριδοσαλάτα. «Τρελάθηκε με τα γλυκά, έφαγε πορτοκαλόπιτα και καρυδόπιτα με σοκολάτα», είπε η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.