Header Ads


Ο Ντέμης αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του φανέλα της ΑΕΚ και με ποια συνθήματα της κιτρινόμαυρης εξέδρας τρελαίνεται!

Ο Ντέμης αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του φανέλα της ΑΕΚ και με ποια συνθήματα της κιτρινόμαυρης εξέδρας τρελαίνεται!


Ποια φανέλα της ΑΕΚ προτιμά και ποια συνθήματα τραγουδά ακόμα..

Ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζει τη σειρά των βίντεο που κάνει στο Instagram του και αυτή τη φορά αποκάλυψε ποια ήταν η αγαπημένη του φανέλα στην ΑΕΚ, αλλά και τα συνθήματα που του άρεσαν περισσότερο.




Τόνισε πως δεν του άρεσαν τα συνθήματα που έβριζαν και ξεχωρίζει εκείνο που έλεγε «ΑΕΚ θυμήσου ήρθε η Original και είναι εδώ μαζί», κυρίως γιατί ακουγόταν εκτός έδρας και έδινε το μήνυμα στους παίκτες πως οι οπαδοί τους είναι παντού μαζί τους.

Ενώ συνέχιζε λέγοντας πως του αρέσει και το σύνθημα που καθιερώθηκε όταν έφυγε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον Ολυμπιακό και έλεγε: «Να πάρετε του χρόνου τον Ραβούση, τον Βαμβακά καινούριο γυμναστή, να πάρετε και κίτρινες φανέλες μήπως και δείτε προκοπή. Να πάρετε και τον Νικολαΐδη και τον Σαβέφσκι και τον Μανωλά και ύστερά ονομαστείτε ΑΕΚ και φύγετε απ’ τον Πειριαά. Να έρθετε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποκτήσετε και εσείς λαό..».



Όσο για την αγαπημένη του εμφάνιση επέλεξε εκείνη που φόρεσε την πρώτη του σεζόν στην ΑΕΚ με τον τεράστιο δικέφαλο στη μια πλευρά της.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.