Header Ads


Σέρχιο Αραούχο: Τα δεδομένα για νέο συμβόλαιο και οι δυσκολίες

Σέρχιο Αραούχο: Τα δεδομένα για νέο συμβόλαιο και οι δυσκολίες


Ποιες δυσκολίες υπάρχουν - Όλα τα δεδομένα για τον αρχηγό της ΑΕΚ

Η ανανέωση του Σέρχιο Αραούχο αποτελεί τον νέο στόχο της ΑΕΚ, με την υπόθεση να έχει δυσκολίες.

Αθόρυβα κινείται η ΑΕΚ στο θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και ήδη έχει «δέσει» τους Πέτρο Μάνταλο και Ντομαγκόι Βίντα. Επόμενος και σταθερός στόχος της Ένωσης είναι η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».




Ο Αργεντινός φορ αποτελεί κάτι παραπάνω από έναν απλό παίκτη για την ΑΕΚ, καθώς από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της, ως δανεικός από τη Λας Πάλμας, τον Ιανουάριο του 2017, απέκτησε ένα μοναδικό δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της. 

Το 2021 αποκτήθηκε κανονικά με μεταγραφή και ο «Τσίνο» είναι πλέον ο αρχηγός της ΑΕΚ και σημείο αναφοράς.



Η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να παραμείνει ο Αραούχο είναι δεδομένη, όπως και η «τρέλα» του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Αργεντινό επιθετικό. Το μόνο εμπόδιο στις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο είναι η επτάχρονη κόρη του παίκτη, που βρίσκεται στην Ισπανία. 

Η ΑΕΚ χειρίζεται την υπόθεση με υπομονή και σεβασμό στην επιθυμία του Αραούχο να βρίσκεται κοντά στην κόρη του, αναζητώντας την καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές. 



Η πρόταση που έχει καταθέσει στο τραπέζι είναι βελτιωμένη οικονομικά και έχει διάρκεια τριών ετών. 

Παράλληλα, η Ένωση είναι διατεθειμένη να προσφέρει κάθε δυνατή διευκόλυνση στον παίκτη για βλέπει συχνά την κόρη του, με την απόφαση να βρίσκεται στο γήπεδο του Αργεντινή. 

Εξάλλου και ο 31χρονος άσος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, επιβεβαίωσε τις επαφές με τη διοίκηση της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για περίπλοκη κατάσταση.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.