Header Ads


Άνω κάτω ο Παναθηναϊκός: Παίκτης παράκουσε εντολή του Γιοβάνοβιτς και τον έκανε αλλαγή στις καθυστερήσεις!

Άνω κάτω ο Παναθηναϊκός: Παίκτης παράκουσε εντολή του Γιοβάνοβιτς και τον έκανε αλλαγή στις καθυστερήσεις!


Μπαρούτι ο Σέρβος κόουτς, φώναζε συνεχώς από τον πάγκο, αλλά ο ποδοσφαιριστής έκανε τα δικά του στο χορτάρι…

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία από τις πιο εύκολες ήττες του τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς παρά το καλό του ξεκίνημα, έχασε με 2-0… σβηστά στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη και είδε τους διώκτες του στη βαθμολογία να τον πλησιάζουν.




Οι Πράσινοι είχαν όλους σχεδόν τους παίκτες τους σε κακή ημέρα, ενώ λάθη έκανε από τον πάγκο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόσο στο στήσιμο της 11αδας όσο και στη διαχείριση του αγώνα και στις αλλαγές. 

Ο Σέρβος κόουτς όμως, παρότι δεν είπε τίποτα ακόμα δημόσια, έχει σοβαρά παράπονα από τους παίκτες και αναμένεται να ακολουθήσει κατσάδα στην προπόνηση.



Όμως υπήρξε μία στιγμή μετά το 2-0, που ο Σέρβος προπονητής… εξερράγη. Συγκεκριμένα όλα έγιναν όταν είδε τον Τιν Γεντβάι να αφήνει τη θέση του και ξαφνικά από στόπερ να γίνεται επιθετικός, χωρίς όμως να υπάρχει σχετική οδηγία από τον πάγκο. 

Ο Κροάτης αποφάσισε να αφήσει την άμυνα και να βγει μπροστά για να βοηθήσει την επίθεση, με συνέπεια οι Κίτρινοι να βγαίνουν πολύ εύκολα στην κόντρα και το Τριφύλλι να κινδυνεύει σε κάθε αντεπίθεση με τρίτο γκολ.



Ο Γιοβάνοβιτς του φώναξε να γυρίσει, αυτός δεν το έκανε και τελικά πολύ εκνευρισμένος τον έκανε αλλαγή στο 92’ (!!!) με τον Πέρεθ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.