Header Ads


Ρεϊνόσο: «Μαγνητική ο Κάλενς, ξεκίνησε θεραπεία»

Ρεϊνόσο: «Μαγνητική ο Κάλενς, ξεκίνησε θεραπεία»


Τι έχει συμβεί με τον Κάλενς, τι αποκάλυψε ο προπονητής του..

Την απουσία του Αλεξάντερ Κάλενς από την αποστολή του Περού για το παιχνίδι με τη Χιλή εξήγησε ο Χουάν Ρεϊνόσο.




Με πρόβλημα κόπωσης έφτασε στην εθνική ομάδα του Περού ο Αλεξάντερ Κάλενς, με τον Χουάν Ρεϊνόσο να τον αφήνει εκτός πλάνων για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Χιλή, σε ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού έδωσε εξηγήσεις γιατί ο αμυντικός της ΑΕΚ προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στη Χιλή, όπως και ο Ρενάτο Ταπία, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.



«Με εξέπληξαν όσα έγιναν με τον Ρενάτο και τον Αλεξάντερ και οι εικασίες που έγιναν, ήταν απίστευτο. Η απουσία των δύο έχει να κάνει με το γεγονός ότι έφτασαν τραυματίες. Έκαναν μαγνητική και σκεφτόμαστε την αποθεραπεία των παικτών. Το γεγονός ότι έμειναν στη Λίμα εγγυάται οκτώ με δέκα θεραπείες, ενώ αν ταξίδευαν αυτές οι θεραπείες θα ήταν τρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ρεϊνόσο εξήγησε πως ο Κάλενς έπαιξε την Κυριακή 59 λεπτά στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ενώ υπάρχει ενημέρωση της ομάδας για την κατάστασή του.



«Δεν έχει αποκλειστεί, θα κάνει τις θεραπείες του και θα μας περιμένει το ξενοδοχείο όταν επιστρέψουμε. Όπως ήταν η ενημέρωση από την ομάδα του, ο Αλεξάντερ ένιωσε κούραση στα μισά του ημιχρόνου, οι φυσιοθεραπευτές προσπάθησαν στο ημίχρονο, βγήκε στο δεύτερο μέρος και έπαιξε 15 λεπτά», συμπλήρωσε ο τεχνικός του Περού.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.