Header Ads


Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ λόγω...Εθνικών!

Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ λόγω...Εθνικών!


Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στα δεδομένα με τους διεθνείς και στα πρώτα δείγματα γραφής που άφησε με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Κάλενς στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.




Ο ρεπόρτερ των νταμπλούχων Ελλάδας ανέφερε ότι ο Περουβιανός αμυντικός μπήκε απότομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά ανταποκρίθηκε θετικά, παρουσίασε καλή εικόνα στο απαιτητικό του ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και γενικότερα είχε καλή απόδοση στο ξεκίνημά του με τους «κιτρινόμαυρους».

Επίσης, υπογράμμισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» για την κατάσταση, στην οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς ενώ αναφέρθηκε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του «Πελάδο» για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του.



Σε ερώτηση για την απουσία των Χατζισαφί και Μοχαμάντι το Γενάρη λόγω των υποχρεώσεων τους με το Ιράν, ο Γιώργος Τσακίρης ανέφερε ότι αφενός η ΑΕΚ έχει σε αυτή τη θέση τον Σταύρο Πήλιο και το πρόγραμμα της εκείνο το διάστημα είναι βατό, αφετέρου δε είναι αρκετά νωρίς για να απασχολεί σε μεταγραφικό επίπεδο τον οργανισμό της Ένωσης κάτι τέτοιο, μιας και ουδείς ξέρει αν θα προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση το Ιράν.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.