Header Ads


Στάνκοβιτς: «ΑΕΚ, η πιο σωστή απόφαση της καριέρας μου!»

Στάνκοβιτς: «ΑΕΚ, η πιο σωστή απόφαση της καριέρας μου!»


Ολα οσα ειπε ο Αυστριακός γκολκίπερ για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, το λάθος στη Μασσαλία, τη στήριξη και την πορεία του στην ΑΕΚ.

Όσοι δεν βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στην OPAP Arena, δεν μπορούν να καταλάβουν. Είναι δεδομένο, πως οι κάμερες δεν κατάφεραν να μεταφέρουν επακριβώς, την αποθέωση που γνώρισε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. 




Ένα ασταμάτητο χειροκρότημα από τον κόσμο της ΑΕΚ, ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στα matrix του γηπέδου και η χαρακτηριστική κίνησή του, δείχνοντας το σημείο της καρδιάς, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό. 

Ένα «παράσημο» για τον σύλλογο και τους φιλάθλους του, μία στιγμή που θα κρατήσει για πάντα, για τον 30χρονο γκολκίπερ. 



Μετά την επιβλητική εμφάνιση της «Ένωσης» απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε στο BN Sports, τόσο για το συγκεκριμένο ματς, όσο και γι' αυτό που προηγήθηκε στη Μασσαλία. 

Για εκείνο το «χαζό λάθος», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, αλλά και την όλη διαδικασία που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες, για να συνεχίσει όπως πριν. 



«Βοηθήθηκα πάρα πολύ. Η υποστήριξη του κόσμου, των συμπαικτών μου, του σταφ και ολόκληρου του συλλόγου, με προετοίμασε κατάλληλα, για το ματς και μου έδειξε, πως πήρα τη πιο σωστή απόφαση, να έρθω στην ΑΕΚ!» .

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.