Header Ads


Η δήλωση όλο νόημα Μάνταλου για Φορτούνη!

Η δήλωση όλο νόημα Μάνταλου για Φορτούνη!


Δείτε τι είπε για την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική ομάδα..

Για την απόφαση του Κώστα Φορτούνη να σταματήσει από την Εθνική Ελλάδος αλλά και τα προσεχή δύσκολα ματς που ακολουθούν, μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος.




Με 54 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος είναι ένας εκ των παικτών που έχει στα βασικά του πλάνα ο Γκουστάβο Πογιέτ και στο προσεχές διάστημα και κυρίως ενόψει των αγώνων με τις Εθνικές των Ολλανδίας και Γιβραλτάρ. Ένας παίκτης στον οποίο θα ποντάρει ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στο περιθώριο της media day του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Μάνταλος μίλησε στο Gazzetta και για τον Φορτούνη και την απόφασή του να μην συνεχίσει στην Εθνική. Επίσης και για την ετοιμότητα της Εθνικής μας ομάδας και τα ματς που έρχονται με κυρίαρχο αυτό με την Ολλανδία εκτός.



– Δεν είναι καθαρή αγωνιστική ερώτηση υπό το πρίσμα ότι είναι μπροστά τα ματς με Ολλανδία και Γιβραλτάρ αλλά θα ήθελα ένα σχόλιό σου για την απόφαση του Κώστα Φορτούνη να σταματήσει από την Εθνική μας ομάδα.

Σίγουρα πιστεύω ότι είναι μία απόφαση που δεν την πήρε από τη μία στιγμή στην άλλη. Σίγουρα θα το σκέφτηκε. Σίγουρα θα έχει τους δικούς του λόγους. Το σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι σίγουρα θα μας λείψει από την Εθνική. Σίγουρα ήταν και είναι – τα τελευταία 10 χρόνια που ήμασταν μαζί στην Εθνική – ένας σημαντικός παίκτης για την Εθνική Ελλάδος αλλά πιστεύω ότι έχει τους δικούς του λόγους και είναι σίγουρος για αυτήν την απόφαση που έχει πάρει. Που προσωπικά ειλικρινά δεν μου άρεσε με την έννοια ότι θα ήθελα τον Κώστα στην Εθνική.



– Υπάρχει κάποια χαρακτηριστική στιγμή που σου έχει μείνει από τη συνύπαρξή σας στην Εθνική;

Έχει δείξει νομίζω ο Κώστας. Δεν έχει να αποδείξει κάτι. Δεν είναι μία στιγμή. Όλα τα χρόνια που είναι στην Εθνική έχει δείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που αξίζει να είναι εδώ και ήταν ένας ποδοσφαιριστής σημαντικός για την Εθνική. Εγώ θα του ευχηθώ να έχει σκεφτεί την απόφασή του να είναι ΟΚ και στη συνέχεια της καριέρας του με την απόφαση αυτή.

– Έχετε δύο σημαντικά ματς. Το πρώτο χρονικά πιο δύσκολο με τους Ολλανδούς. Πως τα προσεγγίζετε;

Σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η αντιμετώπιση που θα έχουμε θα είναι πάνω κάτω ίδια με τη Γαλλία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να βάλουμε τα δικά μας στοιχεία μέσα στον αγώνα. Και γιατί όχι αυτή τη φορά το τελευταίο σφύριγμα να μας βρει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

– Έχετε την αισιοδοξία για κάτι καλό με τους Ολλανδούς, για κάτι θετικό μετά την εμφάνιση με τη Γαλλία;

Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είχαμε πει από την αρχή ότι ξέρουμε τις δυσκολίες που έχει ο όμιλος αλλά είμαστε εδώ για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε πόσο καλά μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα.

– Στο τέλος της ημέρας ποια θα είναι τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση του στόχου, στην πρόκριση;

Νομίζω ότι η ομάδα – εάν πάρουμε το ματς στη Γαλλία – έδειξε και πνευματικά και σωματικά και διαβασμένη και έτοιμη για το παιχνίδι. Νομίζω ότι το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην Ολλανδία και όπως είπα και πριν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, όποιο και να είναι αυτό.

πηγή: gazzetta
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.