Header Ads


Ασίστ Χατζισαφί-Μοχαμάντι: Φιλική τεσσάρα του Ιράν στην Ανγκόλα!

Ασίστ Χατζισαφί-Μοχαμάντι: Φιλική τεσσάρα του Ιράν στην Ανγκόλα!


Οι Χατζισαφί-Μοχαμάντι επικράτησαν με 4-0 της Ανγκόλας του Ζίνι..

Την νίκη με 4-0 πανηγύρισε το Ιράν επί της Ανγκόλας σε φιλική αναμέτρηση. Ξεκίνησαν βασικοί Μοχαμάντι και Ζίνι, πέρασε ως αλλαγή στο 65’ ο Χατζισαφί.




Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τεχεράνη το Ιράν κέρδισε άνετα με 4-0 την Ανγκόλα. Βασικοί ξεκίνησαν οι Μοχαμάντι(αντικαταστάθηκε στο 65΄από τον Χατζισαφί) και Ζίνι( αντικαταστάθηκε στο 67’). Από μία ασίστ για τους δύο Ιρανούς.

Το Ιράν μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 8ο λεπτό έκανε το 1-0 με τον Ταρεμί. Μάλιστα στο 16ο λεπτό οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. 



Ο Τοραμπί άνοιξε για τον Μοχαμάντι, με τον αριστερό μπακ της ΑΕΚ να γυρνάει ωραία την μπάλα στο πέναλτι και να βρίσκει τον Ταρεμί, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 21ο λεπτό ο Μοχαράμι με κοντινή προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το τελικό 4-0 να διαμορφώνεται στο 87ο λεπτό. O Χατζισαφί έκανε φοβερή κούρσα απο τα αριστερά και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μογκχάνλου, ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ψύχραιμο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.