Header Ads


Μάνταλος: «Θα κρατήσουμε από το ματς με τον Ατρόμητο τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση»

Μάνταλος: «Θα κρατήσουμε από το ματς με τον Ατρόμητο τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση»


Ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στο 2-1 επί του Ατρομήτου, τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το ματς και πως κρατάει από το ματς την αντίδραση των κιτρινόμαυρων μετά την ισοφάριση που δέχτηκαν.

Η ΑΕΚ ήταν κυριαρχική στο πρώτο μέρος όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε παραπάνω από ένα γκολ και αυτό έκανε το ματς με τον Ατρόμητο ντέρμπι στο δεύτερο μέρος, με τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν στο φινάλε του 90λέπτου και τους παίκτες της Αλμέιδα να λυτρώνονται με το εύστοχο πέναλτι του Γκατσίνοβιτς στο 90+5'.




Από την πλευρά του, ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος πήρε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης μέσω της ψηφοφορίας στην οποία έλαβαν μέρος τα μέλη της κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber (κέρδισε τα δύο πέναλτι της ομάδας του), στάθηκε στην αντιίδραση που είχαν οι κιτρινόμαυροι μετά το 1-1 που έκανε ο Ανγκιέλσκι από την άσπρη βούλα στο 89'.

"Νομίζω πως ήταν καθαρά δική μας ευθύνη που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι νωρίτερα. Αλλά νομίζω θα κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση, μετά το γκολ που δεχτήκαμε, με δέκα παίκτες και καταφέραμε να βρούμε το γκολ που μας έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ και από αυτό πήραμε τους τρεις βαθμούς", δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.