Header Ads


Αυτός είναι ο «εκλεκτός» στόπερ που τσεκάρει η ΑΕΚ!

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» στόπερ που τσεκάρει η ΑΕΚ!


Σε ποια ομάδα αγωνίζεται, πώς μπορεί να έρθει τώρα..

Ο Χρβόγε Σμόλτσιτς βρίσκεται στη λίστα των στόπερ που εξετάζει η ΑΕΚ




Για την απόκτηση ενός καλού κεντρικού αμυντικού κινείται η ΑΕΚ στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά τους κιτρινόμαυρους.


Στο καλύτερο σενάριο, η Ένωση θα ήθελε να βρει τον εκλεκτό και να τον αποκτήσει έως και τη Δευτέρα (4/9), προκειμένου να τον δηλώσει στη λίστα της UEFA.



Σε διαφορετική περίπτωση, θα τον αποκτήσει μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, έχοντας σε αυτή την περίπτωση περιθώριο έως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν και εξετάζονται σοβαρά από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ο Χρβόγε Σμόλτσιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».



Ο 23χρονος Κροάτης σέντερ μπακ βρέθηκε στη Φρανκφούρτη πέρυσι το καλοκαίρι από τη Ριέκα έναντι 2,5 εκατ. ευρώ και μέτρησε 14 συμμετοχές με τη φανέλα της γερμανικής αμάδας. Ένα πρόβλημα στον μηνίσκο τον κράτησε εκτός δράσης από τον Μάρτιο, αλλά φέτος επέστρεψε και μετρά δύο συμμετοχές, τη μια ως βασικός.

Ο Σμόλτσιτς έχει συμβόλαιο έως το 2027 με την ομάδα της Φρανκφούρτης, ωστόσο δεν λογίζεται ως βασική λύση και υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Η ΑΕΚ τσεκάρει την περίπτωσή του, ενώ δεδομένα υπάρχουν και άλλα ονόματα στην λίστα της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.