Header Ads


Μεγάλη απώλεια για ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού!

Μεγάλη απώλεια για ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού!


Ο Ροδόλφο Πισάρο μπήκε σε φουλ πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ λιγοστές είναι οι ελπίδες να προλάβει ο Λιβάι Γκαρσία. Τι ισχύει με τον Μίγιατ Γκατσίνοβιτς.




Μία θετική είδηση είχε η σημερινή (13/09) προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Ροδόλφο Πισάρο να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (17/09, 21:30, COSMOTE SPORT 1 HD).



Αντίθετα, λιγοστές είναι οι ελπίδες να προλάβει το μεγάλο ματς ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος παραμένει εκτός. Ο 25χρονος φορ διαγνώστηκε με τράβηγμα στον τετρακέφαλο μετά το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, στις 23 Αυγούστου.

Σήμερα συμπληρώνονται τρεις εβδομάδες από τότε, με αποθεραπείες και ειδικά προγράμματα, όμως δεν έχει επανέλθει. Ακόμα κι αν τα καταφέρει, θα είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού για σημαντικό διάστημα. Όμως, από την στιγμή που δεν μπήκε ούτε και σήμερα σε κανονικό πρόγραμμα, θεωρείται δύσκολο να δώσει το παρών στο ντέρμπι της OPAP Arena.



Από εκεί και πέρα, δεδομένα εκτός είναι ο Μίγιατ Γκατσίνοβιτς. Ο μυϊκός τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το πρόβλημα που τον οδήγησε την προηγούμενη σεζόν στο χειρουργείο. Ο τραυματισμός του είναι στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό.

Το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που οδήγησε πέρσι στο χειρουργείο, αφορά μια περιοχή που δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τον τωρινό τραυματισμό του, που είναι πολύ μακριά από το πλέγμα που του έχει τοποθετηθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραυματισμός του Σέρβου προήλθε από ένα απότομο γύρισμα μέσα στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.