Header Ads


Πρόγραμμα βουνό για ΑΕΚ: Μέσα σε 7 ημέρες παίζει με Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό!

Πρόγραμμα βουνό για ΑΕΚ: Μέσα σε 7 ημέρες παίζει με Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό!


Η ΑΕΚ θα κληθεί να δώσει μία σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων, μέσα σε διάστημα επτά ημερών, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Ο «Γολγοθάς» για την ΑΕΚ συνεχίζεται. Τον περασμένο μήνα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κλήθηκε να δώσει μία σειρά απαιτητικών αγώνων σε διάστημα λιγότερο των 20 ημερών. Αρχικά με Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με Αντβέρπ και με Πανσερραϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα. 




Ωστόσο, όπως φαίνεται το «βαρύ» πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, ειδικά μετά τους ομίλους του Europa League.

Εκεί, όπου η ΑΕΚ έπεσε σε όμιλο... Champions League, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος των ομάδων που βρίσκονται στον 2ο όμιλο μαζί της στο Europa League. 



Η κληρωτίδα δεν είχε… κέφια για την Ένωση κι έτσι θα βρει απέναντί της τον Άγιαξ, την Μαρσέιγ και την Μπράιτον! Στις 21 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Μπράιτον, ενώ την δεύτερη αγωνιστική, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άγιαξ εντός έδρας στις 5 Οκτωβρίου στις 19:45. 

Στις 26 του ίδιου μήνα η νταμπλούχος Ελλάδας θα ταξιδέψει στη Μασσαλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στις 19:45. Τέταρτη και πέμπτη αγωνιστική η Ένωση θα δώσει δύο εντός έδρας ματς. 



Πιο συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου θα κοντραριστεί με την Μαρσέιγ στην «OPAP Arena» και στις 30 Νοεμβρίου με την Μπράιτον, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στις 14 Δεκεμβρίου, στην Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ. Ολα αυτά φυσικά, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Κι αυτό διότι πριν ξεκινήσει να δώσει τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, η ΑΕΚ θα αναμετρηθεί στην «OPAP Arena» με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Επειτα θα ταξιδέψει στο Μπράιτον για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League για το ματς με τους «γλάρους» και θα κλείσει αυτή τη σειρά των απαιτητικών αγώνων με το ντέρμπι στη Λεωφόρο, απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σαφέστατα, πρόκειται για έναν νέο «Γολγοθά» για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος καλείται γι' ακόμη μία φορά να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε θετικά αποτελέσματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. 

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο Europa League:

  • 21 Σεπτεμβρίου Μπράιτον – ΑΕΚ (22:00)
  • 5 Οκτωβρίου ΑΕΚ – Άγιαξ (19:45)
  • 26 Οκτωβρίου Μαρσέιγ – ΑΕΚ (19:45)
  • 9 Νοεμβρίου ΑΕΚ – Μαρσέιγ (22:00)
  • 30 Νοεμβρίου ΑΕΚ – Μπράιτον (19:45)
  • 14 Δεκεμβρίου Άγιαξ – ΑΕΚ (22:00)

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στη Stoiximan Super League:

3η αγωνιστική: 02-03 Σεπτεμβρίου

Βόλος - ΑΕΚ

4η αγωνιστική: 16-17 Σεπτεμβρίου

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

5η αγωνιστική: 23-24 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.