Header Ads


Στοίχημα: Πληρώνει στο 3.65 το ντέρμπι του Μιλάνου

Στοίχημα: Πληρώνει στο 3.65 το ντέρμπι του Μιλάνου


Γεμάτο με παιχνίδια που έχουν αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (16/09). Μπορείτε να βρείτε όλους τους αγώνες της ημέρας με πλήθος αγορών στην betsson. Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από τη Σέριε Α και το ντέρμπι του Μιλάνου Ίντερ - Μίλαν. Ακολουθούν παρακάτω όλες οι λεπτομέρειες.
 
Εντυπωσιακή στο ξεκίνημα της Σέριε Α η Ίντερ, που συνέτριψε με 4-0 τη Φιορεντίνα, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της. Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει με 2-0 επί της Μόντσα, ενώ για την 2η αγωνιστική κέρδισε με 2-0 την Κάλιαρι. Ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα εφτά από τα οκτώ τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με εξαίρεση την ισοπαλία (3-3) με την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει σημειώσει εννιά τέρματα στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, για το πρωτάθλημα, στο γήπεδο της. Στις δύο τελευταίες, μάλιστα, κατάφερε να μη δεχτεί γκολ.
 
Πολύ μεγάλη νίκη, με 2-1 επί της Ρόμα στο “Ολίμπικο” πέτυχε η Μίλαν, που έκανε το απόλυτο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Σέριε Α. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει με 2-0 επί της Μπολόνια, ενώ στη συνέχεια συνέτριψε με 4-1 την Τορίνο. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μακριά από το γήπεδό της, έχοντας κερδίσει τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, ενώ είχε προηγηθεί η ήττα (2-0) από τη Σπέτσια. Έχει σκοράρει στα έξι από τα εφτά τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν τα πάει, όμως, το ίδιο καλά και στην άμυνα, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, φιλικές και επίσημες.
 
Αποφασισμένες να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα δείχνουν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της Σέριε Α, έχοντας πετύχει από τρεις νίκες. Είχαν ρυθμό και δεν τις ευνόησε η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ενώ με διαφορετική τακτική αναμένεται  να προσεγγίσουν το ντέρμπι. Θα ρισκάρουμε και θα επιλέξουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.65.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.