Header Ads


Περιπέτεια για τον προσωπικό γυμναστή Γκατσίνοβιτς: Του έκλεψαν το αμάξι μέσα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας

Περιπέτεια για τον προσωπικό γυμναστή Γκατσίνοβιτς: Του έκλεψαν το αμάξι μέσα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας


Η απίστευτη ταλαιπωρία και με την αστυνομία αργότερα - Όλα όσα έγιναν

Εναν εφιάλτη έζησε στην Ελλάδα ο προσωπικός γυμναστής του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς του έκλεψαν το αμάξι μέσα σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.




Οι κλοπές συμβαίνουν ολοένα και συχνότερα στην Ελλάδα και οι κύριοι στόχοι είναι τα αυτοκίνητα, γεγονός που είχε σημαντικό αντίκτυπο στο γεγονός ότι ορισμένοι από τους τουρίστες ακύρωσαν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά το «Sportal.blic.rs», το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι ληστές έκλεψαν το αυτοκίνητο του προσωπικού γυμναστή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.


Συγκεκριμένα, ο Φίλιπ Γιόργκιτς ταξίδεψε στην Ελλάδα με την κοπέλα του, για να προπονήσει τον Σέρβο μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ. Μετά από σκληρές προπονήσεις που κράτησαν πέντε ώρες, από το πρωί έως το μεσημέρι, είχε χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά αυτή η ξεκούραση στο τέλος μετατράπηκε σε εφιάλτη.



Ο προσωπικός γυμναστής του Γκατσίνοβιτς έμεινε στη Γλυφάδα κι εκεί έζησε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς το αυτοκίνητο Nissan Qashqai, που αγοράστηκε μόλις δύο μέρες πριν, του το έκλεψαν μπροστά από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

«Τίποτα δεν προμήνυε ότι αυτό θα συνέβαινε. Υποτίθεται ότι έπρεπε να φύγουμε για τη Σερβία την Κυριακή το πρωί και το βράδυ του Σαββάτου πάρκαρα το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ απέναντι από το ξενοδοχείο. Έμεινα ξύπνιος μέχρι τις τρεις και μισή και άφησα το αυτοκίνητο γύρω στις 10. Το πρωί, όταν ήθελα να πάρω την πετσέτα του ξενοδοχείου από το αυτοκίνητο για να την επιστρέψω στο δωμάτιο, το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί», ανέφερε αρχικά ο Φίλιπ Γιόργκιτς και μετά είπε για τη δυσάρεστη κατάσταση που του συνέβη στην ελληνική αστυνομία.



«Κάλεσα αμέσως την αστυνομία και μέσα σε πέντε λεπτά ήρθαν με τέσσερα μηχανάκια και με κατεύθυναν πού έπρεπε να πάω. Ήταν ο δεύτερος όροφος του κτιρίου της αστυνομίας. Έφτασα εκεί γύρω στις 11:30 και μετά η αστυνομικός μου είπε να περιμένω μέχρι τις δύο η ώρα. Δεν ήθελα να ζοριστώ. Δεν ξέρω, ίσως να υπήρχαν κάποιες πιο σοβαρές περιπτώσεις από τη δική μου. Όταν όμως περίμενα μέχρι τις δύο, η αστυνομικός μου είπε ότι δεν είχε καμία σχέση και ότι είχε τελειώσει τη βάρδια της. Μάλλον δεν ήθελε να πάρει την υπόθεσή μου.  Μετά από αυτό περίμενα και με δέχτηκε άλλος άντρας. Μου εξήγησε ότι οι κλοπές γίνονται όλο και πιο συχνά και ότι γίνονται κυρίως από άτομα που μεταφέρουν μετανάστες μετά με αυτά τα κλεμμένα αυτοκίνητα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «sportal.blic.rs».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.