Header Ads


«Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο μέσα στις επόμενες ώρες»

«Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Νέστορ Αραούχο μέσα στις επόμενες ώρες»


Δείτε τι γράφουν σήμερα στο Μεξικό για τον Νέστορ Αραούχο..

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέροει πως ο Νέστορ Αραούχο θα επιστρέψει στην Ευρώπη προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Νέστορ Αραούχο φαίνεται πως «προβάρει» τα «κιτρινόμαυρα». 




Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Μεξικό ο 31χρονος στόπερ επιστρέφει στην Ευρώπη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, καθώς φέρεται να υπάρχει συμφωνία συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.



«Ο Νέστορ Αραούχο επιστρέφει στην Ευρώπη! Η Αμέρικα και η ΑΕΚ καταλήγουν σε συμφωνία για τον Μεξικανό αμυντικό. Οι ώρες του Νέστορ Αραούχο είναι μετρημένες ως ποδοσφαιριστής για την Αμέρικα και θα επιστρέψει στην Ευρώπη , αυτή τη φορά με την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα για να παίξει στην επόμενη διοργάνωση του UEFA Champions League . Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, οι ομάδες θα είχαν καταλήξει σε συμφωνία περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να επιστρέψει ο Μεξικανός αμυντικός στη «Γηραιά Ήπειρο».

 Ο πρώην παίκτης των Θέλτα ντε Βίγκο, Σάντος και Κρουζ Αζούλ θα είναι ο τρίτος Μεξικανός στην τρέχουσα ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας, μαζί με τους Ορμπελίν Πινέδα και Ροντόλφο Πισάρο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μεξικανός δημοσιογράφος ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε αποκαλύψει την παραμονή του Πινέδα στην Ένωση.



Ο Κάρλος Ροντρίκγο Ερναντές, ρεπόρτερ του FOX Sports, αναφέρει μάλιστα ότι Αμέρικα και ΑΕΚ κατέληξαν σε συμφωνία για τον Νέστορ Αραούχο που θα παίξει ξανά στην Ευρώπη και θα μπορέσει να παίξει στο Champions League.

Οπως δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, είναι «θέμα ωρών» προκειμένου υλοποιηθεί η υπογραφή και να επιστρέψει ο Μεξικανός αμυντικός στο ποδόσφαιρο στη «Γηραιά Ήπειρο». Μάλιστα, τονίζεται πως ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με οψιόν γι' ακόμη έναν χρόνο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.