Header Ads


Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία για νέο συμβόλαιο!

Κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία για νέο συμβόλαιο!


Ο Λιβάι Γκαρσία και η ΑΕΚ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με πολύ καλύτερες ετήσιες απολαβές.

Η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη για την παραμονή του Λιβάι Γκαρσία στο ρόστερ της ομάδας έχει εκφραστεί προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. 




Η ΑΕΚ και η πλευρά του παίκτη βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για αναπροσαρμογή του υπάρχοντος συμβολαίου, το οποίο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Όλα αυτά παρά το χαλί εκατομμυρίων που έχει απλώσει η Λανς στα πόδια τόσο της ομάδας όσο και του παίκτη εδώ και αρκετό καιρό.

Τι έκανε λοιπόν η ΑΕΚ για να βγάλει εντελώς από το μυαλό του οποιοδήποτε ενδεχόμενο φυγής; Του πρότεινε νέο συμβόλαιο με υπερδιπλασιασμό των ετήσιων απολαβών του, για την επόμενη διετία.

Εφόσον οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν θετική έκβαση, τότε ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να λαμβάνει ετησίως ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τα κάθε μία από τις δύο επόμενες σεζόν, μπαίνοντας στο κλαμπ εκείνων που έχουν επτά ψηφία στο συμβόλαιό του.



Υπενθυμίζουμε ότι ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων με την Λανς να έχει προσφέρει περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.