Header Ads


La Provence για «Αλμέιδα-Μαρσέιγ»: «Είναι περίπλοκο - Έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες της ΑΕΚ, συμβόλαιο και ρήτρα!»

La Provence για «Αλμέιδα-Μαρσέιγ»: «Είναι περίπλοκο - Έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες της ΑΕΚ, συμβόλαιο και ρήτρα!»


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ απο τη Γαλλία, οι Μασσαλοί έχουν αντιληφθεί τις δυσκολίες και έχουν στρέψει όλο τους το ενδιαφέρον σε Κονσεισάο και Φονσέκα.

Απο νωρίς σήμερα γαλλικά δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα του Ματίας Αλμέιδα με τον πάγκο της Μαρσέιγ με αποκορύφωμα το ρεπορτάζ της Equipe που ανέφερε πως «οι Μασσαλοί αναζητουν σταθερότητα στον πάγκο τους και εξετάζουν την περιπτωση του προπονητή της ΑΕΚ». 


Το απόγευμα ένα δεύτερο δημοσίευμα απο τη Γαλλία, ήρθε να δώσει συνέχεια επι του θέματος, με την La Provence, να καταγράφει τα δεδομένα για να καταλήξει στο γιατί η περίπτωση του Πελάδο είναι πολύ δύσκολη.

«Ο πρώην μέσος της Ίντερ και της Λάτσιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ΑΕΚ, έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατομμυρίων ευρώ, πολύ περισσότερο για την ομάδα της Μαρσέιγ της οποίας τα οικονομικά δεν είναι απεριόριστα», σημειώνεται μεταξύ άλλων ενώ σε άλλο σημειο τονίζεται: 



«Το όνομα του Αλμέιδα που αποκαλύφθηκε από την L’Equipe το πρωί της Τρίτης και επιβεβαιώθηκε από εμάς, είναι υπό μελέτη. Εάν ο σύλλογος ελπίζει να ολοκληρώσει τον φάκελο του προπονητή μεταξύ του Σαββατοκύριακου και της έναρξης του επόμενου, διάφοροι παράγοντες κάνουν το αρχείο Αλμέιδα περίπλοκο». 

Την ίδια ωρα η Μαρσέιγ φαίνεται να εξετάζει για τον πάγκο της και άλλες δύο περιπτώσεις , αυτές των Φονσέκα και Κονσεϊσάο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.