Header Ads


Κροάτες χούλιγκαν σε Αστυνομικούς: «Δεχθήκαμε επίθεση από τις οικογένειες στο γήπεδο...»

Κροάτες χούλιγκαν σε Αστυνομικούς: «Δεχθήκαμε επίθεση από τις οικογένειες στο γήπεδο...»


Απίστευτες δηλώσεις από τους Κροάτες συλληφθέντες, οι οποίοι λένε στους αστυνομικούς το αδιανόητο, ότι δηλαδή «δέχθηκαν εκείνοι επίθεση και μάλιστα από τις οικογένειες στο γήπεδο».

Η υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή τη Δευτέρα (7/8) έξω από την «OPAP Arena» συνεχίζει να συγκλονίζει τη χώρα μας με την αστυνομία να βρίσκεται πλέον, αρκετά κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου του Μιχάλη, ο οποίος πιστεύουν ότι βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που έχουν συλληφθεί και απλά ακόμα δεν έχει γίνει η ταυτοποίηση DNA.




Οι Κροάτες χούλιγκαν όμως συνεχίζουν να δείχνουν το ποιόν τους και όπως τονίζει το newsit.gr από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ έχουν τολμήσει ακόμα και να ισχυριστούν πως δεν ξεκίνησαν εκείνοι τίποτα, παρά τα video και τις εικόνες που τους δείχνουν να κρατάνε λοστούς και ρόπαλα, αλλά πως δέχθηκα εκείνοι επίθεση από τις οικογένειες που βρίσκονταν εκεί. 

Μάλιστα στους εξωφρενικούς ισχυρισμούς τους προσέθεσαν και το ότι ήρθαν στην Ελλάδα απλά για διακοπές και ότι επί τι ευκαιρία θα υποστήριζαν και την ομάδα τους από κάποια καφετέρια κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ, μιας και δεν είχαν λάβει εισιτήρια υπό τον φόβο επεισοδίων. 



Η ελληνική αστυνομία παρά την ανύπαρκτη αρχική της αντίδραση στην ενημέρωση που είχε 48 ώρες πριν πως θα έρθουν οι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό στη χώρα μας, πλέον σε συνεργασία με την κροατική αστυνομία και τη Europol έχει σχηματίσει μια καλή ιδέα για το ποιοι είναι οι αρχηγοί αλλά και οι πιο βίαιοι και επικίνδυνοι από αυτούς. 

Παράλληλα αναμένεται να υπάρξουν και σημαντικές κυρώσεις σε ορισμένους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας, για την κάκιστη διαχείριση της υπόθεσης. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.