Header Ads


Στοίχημα: Συνδυαστικά με Μπράιτον στο 2.75

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Μπράιτον στο 2.75


Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου, με αμέτρητες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από κάθε πρωτάθλημα του πλανήτη και φυσικά δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2023, με την Εθνική Ελλάδας να κάνει πρεμιέρα σήμερα κόντρα στην Ιορδανία. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την Premier League και το παιχνίδι Μπράιτον - Γουέστ Χαμ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για Ολυμπιακός Μεταγραφές.

 

Στις 19:30 η Μπράιτον υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική της Premier League. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα διέλυσαν με 4-1 τη Λούτον, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική και πάλι με το ίδιο σκορ επικράτησαν εκτός έδρας της Γουλβς.

 

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέστ Χαμ, που επικράτησε με 3-1 της Τσέλσι. Πήρε αποτέλεσμα ψυχολογίας, είχε προηγηθεί η ισοπαλία της πρεμιέρας με 1-1 κόντρα στην Μπόρνμουθ. Όσο για το σημερινό παιχνίδι η Μπράιτον δείχνει με τις εμφανίσεις των πρώτων αγωνιστικών ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ έχει την ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι δείχνουν καλύτερα στοιχεία στο ξεκίνημα, θα τους στηρίξουμε και θα συνδυάσουμε με γκολ τη νίκη τους. Άσσος & Goal/Goal σε απόδοση 2.75.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.