Header Ads


Στοίχημα: Συνδυαστικά με Άστον Βίλα στο 2.20

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Άστον Βίλα στο 2.20


Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής (20/08) και αμέτρητες επιλογές για στοίχημα. Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν βγει στη σέντρα, όπως και η ελληνική Super League και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Premier League και το παιχνίδι Άστον Βίλα - Έβερτον, το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά μέσα από το Betarades.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ λίγες ημέρες πριν την έναρξη του αλλά και φυσικά να βρείτε όλα τα προγνωστικά μουντομπάσκετ.
 
2η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με την Άστον Βίλα να υποδέχεται στο Villa Park την Έβερτον, αναζητώντας αντίδραση μετά τη συντριβή της πρεμιέρας με 5-1 από τη Νιουκάστλ εκτός έδρας. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της για ακόμη ένα παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναζητώντας εκεί την όγδοη διαδοχική της νίκη.
 
Ξεκίνημα με το αριστερό στο πρωτάθλημα και για την Έβερτον, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Φούλαμ εντός έδρας. Ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο και φάσεις, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, κάτι που η Φούλαμ κατάφερε να κάνει στο 73’. Όσο για το σημερινό παιχνίδι, περιμένουμε ότι η Άστον Βίλα θα βγάλει αντίδραση, στην έδρα της εμφανίζεται πανίσχυρη και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.20.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.