Header Ads


Όλοι μέσα: Προφυλακιστέοι και οι 105 χούλιγκαν για την δολοφονία του Μιχάλη

Όλοι μέσα: Προφυλακιστέοι και οι 105 χούλιγκαν για την δολοφονία του Μιχάλη


Στη φυλακή και οι 105 συλληφθέντες για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Με την προφυλάκιση και των 33 κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα ολοκληρώθηκε ο ανακριτικός κύκλος με αποτέλεσμα και οι 105 συλληφθέντες να προφυλακιστούν και  θα οδηγηθούν σε 16 διαφορετικές φυλακές της χώρας.




Στη φυλακή οδηγούνται όλοι οι κατηγορούμενοι οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών και απολογήθηκαν επί τρεις ημέρες για τη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο, Μιχάλη Κατσούρη.

Συνολικά αποφασίστηκαν 105 προφυλακίσεις από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα. 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Στους κατηγορούμενους προστέθηκε και ένας Κροάτης, το όνομα του οποίου δεν περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας καθώς συνελήφθη αργότερα και είναι αδελφός ήδη κατηγορούμενου στην υπόθεση. Κι αυτός έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.



Για ένα ακόμα πρόσωπο που περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό, Έλληνα, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς δεν έχει ταυτοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία του ενώ οι αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν κάποιοι Κροάτες που έχουν διαφύγει από τη χώρα.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί 41 φυλακιστήρια για 16 σωφρονιστικά καταστήματα ανά την επικράτεια για όσους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Οι κατηγορούμενοι έχουν «σπάσει» σε ομάδες των 1-3 κρατουμένων. Οι πιο πολυπληθείς ομάδες αφορούν τους οκτώ που θα κρατηθούν στις φυλακές Αυλώνα και τους έξι που οδηγούνται στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.



Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες 14 φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα 27 άτομα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.