Header Ads


Μοχαμάντι: «Είχα διάφορες προτάσεις για να φύγω, αλλά επέλεξα...ΑΕΚ»

Μοχαμάντι: «Είχα διάφορες προτάσεις για να φύγω, αλλά επέλεξα...ΑΕΚ»


Δείτε τι είπε για τον Ματίας Αλμέιδα - Η ατάκα που επιβεβαίωσε την παραμονή του

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο του Ιράν αναφέρθηκε στις κρούσεις που ήρθαν γι' αυτόν, τους λόγους που δεν ασχολήθηκε μαζί τους, αλλά και για τον Ματίας Αλμέιδα που μόνο καλά λόγια είχε να πει.




Ο Μίλαντ Μοχαμάντι παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα sarpoosh και κατά κύριο λόγο αναφέρθηκε σε όσα βίωσε και βιώνει στην ΑΕΚ. Ο Ιρανός μπακ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είχε προτάσεις για να συνεχίσει αλλού (κυρίως από Αραβία), ωστόσο με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα δεν ήθελε να φύγει.

Παράλληλα μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είναι ένας μοντέρνος προπονητής, για τον οποίο είναι πολύ χαρούμενος που δουλεύει.

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι ανέφερε στις δηλώσεις στη χώρα του μεταξύ άλλων: 

Για τον Αλμέιδα: "Όταν ήρθε ο Αλμέιδα στην ομάδα υπήρξε μεγάλη αλλαγή. Η ομάδα είναι ενωμένη και όλοι οι παίκτες τον αγαπάμε. Είναι ένας προπονητής που έχει μεταμορφώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Πέρυσι, μετά από χρόνια, κατακτήσαμε το νταμπλ. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω με τον Αλμέιδα, πρόκειται για έναν μοντέρνο προπονητή".



Για τις προτάσεις που είχε για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ: "Είχα διάφορες προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα, με τους χειρισμούς της διοίκησης του συλλόγου και της παρουσίας ενός προπονητή που ξέρει πως να δουλεύει σωστά, αποφάσισα να μείνω στην ΑΕΚ και να υπηρετήσω την ομάδα".

Για τη συνύπαρξη με τον Χατζισαφί και ότι ενώ παίζουν στην ίδια θέση ανήκουν στην ίδια ομάδα σε ξένη χώρα: "Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια, αλλά επειδή έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ήρθαμε και κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και πέρα είναι η απόφαση του προπονητή ποιος θα παίζει.

Είναι πολύ καλό που δύο συμπατριώτες παίζουν μαζί σε μια ευρωπαϊκή ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στον Εχσάν, που τον θεωρώ αδερφό μου".



Για την απουσία του από την Εθνική: "Τραυματίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό με κράτησε μακριά από την Εθνική, αλλά τώρα δόξα τω Θεώ είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά, πνευματικά και με εμπειρία. Ο προπονητής ξέρει ότι τώρα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα".

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.