Header Ads


«Μπαμ» με Μπάρκα!

«Μπαμ» με Μπάρκα!


Ποια ομάδα έκανε την υπέρβαση με Μπάρκα - Υπέγραψε ήδη 1+1 συμβόλαιο..

Στην Ουτρέχτη θα παραμείνει ο Βασίλης Μπάρκας, με τον ολλανδικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια!




Παραμένει κάτοικος Ολλανδίας ο Βασίλης Μπάρκας!

Ο 29χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της Ουτρέχτης στην Eredivisie, με τον ολλανδικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία τους για 1+1 χρόνια!

Έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με τη Σέλτικ, από την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ουτρέχτη την περασμένη σεζόν, ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ δέχθηκε κρούσεις από Τουρκία, Βέλγιο, Ιταλία και Σαουδική Αραβία, αλλά απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας με την οποία έχει συμπληρώσει 38 εμφανίσεις, όταν εκείνη ικανοποίησε τις οικονομικές του απαιτήσεις.




«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Βασίλης θα συνεχίσει μαζί μας. Πέρσι ήταν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Eredivisie. Αρχικά φαινόταν αδύνατο να τον κρατήσουμε, αλλά το ότι τα καταφέραμε μας κάνει περήφανους και δείχνει ότι ο Βασίλης ήθελε πραγματικά να συνεχίσει στην ομάδα μας», δήλωσε στο περιθώριο της παρουσίασης του Μπάρκα ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.