Header Ads


Αποκάλυψη δημοσιογράφου ΑΕΚ για Μαμά Μπαλντέ - «Μπορεί να αντικαταστήσει Λιβάι αν...»

Αποκάλυψη δημοσιογράφου ΑΕΚ για Μαμά Μπαλντέ - «Μπορεί να αντικαταστήσει Λιβάι αν...»


Τι «παίζει» με Μαμά Μπαλντέ και ΑΕΚ - Η πρώτη επιβεβαίωση

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην επένδυση της ΑΕΚ με πρώην γκολκίπερ της Τσέλσι και όχι μόνο.

Ως ένα πρότζεκτ στο οποίο η ΑΕΚ έκρινε πως αξίζει να επενδύσει χαρακτήρισε τον Γαλλομαροκινό τερματοφύλακα Τλεμκανί ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




«Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση με πολύ καλές προδιαγραφές. Η ΑΕΚ επενδύει σε έναν ακόμη νεαρό ξένο παίκτη και ελπίζει να της εξελιχθεί όπως ο Ζίνι. Παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα η ΑΕΚ και σε πρώτη φάση τον προορίζει για τη δεύτερη ομάδα και ως τρίτο στην πρώτη ομάδα. Στην ομάδα πιστεύουν το παιδί αυτό, είναι σε πολύ καλή ηλικία (19 ετών) και έχει πολύ καλή υποδομή πίσω του. Λογικά σήμερα-αύριο θα ανακοινωθεί η απόκτησή του», τόνισε.

Σε ό,τι αφορά στον Μαμά Μπαλντέ της Τρουά, που απασχολεί για την επίθεση της Ένωσης, είπε: «Ενδιαφέρει την ΑΕΚ, έχει ένα προφίλ που ταιριάζει στις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αντικαταστήσει τον Λιβάι Γκαρσία αν κάποια στιγμή πουληθεί. Υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτόν από τη Μονπελιέ».



Τέλος, αναφέρθηκε στον πρώτο αγώνα με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Πιθανότατα θα γίνει 8 Αυγούστου το πρώτο ματς και την επομένη θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Μαρσέιγ. Επίσης, όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνουν τα ματς με τους Κροάτες χωρίς μετακίνηση οπαδών υπό το φόβο επεισοδίων. Εφόσον συμβεί αυτό, θα προκύψουν και κάποια εισιτήρια επιπλέον για τους φίλους της ΑΕΚ, από αυτά που προορίζονταν για τους φιλοξενούμενους οπαδούς», σημείωσε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.