Header Ads


Στην Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το «VERA» (pics)

Στην Αλεξανδρούπολη ο Δημήτρης Μελισσανίδης με το «VERA» (pics)


Ο λόγος που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη ο Μελισσανίδης - Με ποιον εφοπλιστή και γνωστό τραγουδιστή είναι μαζί

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έφτασε την Κυριακή 19 Ιουνίου στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου με την πολυτελή θαλαμηγό του, "Lady Vera".




Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μελισσανίδης βρίσκεται στην περιοχή μας για επαγγελματικούς λόγους, ενώ φαίνεται να βρίσκονται μαζί του ο εφοπλιστής Μιχάλης Σπανόπουλος και ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος.

Φυσικά η σημαία της ΑΕΚ κυματίζει δίπλα με τη σημαία της εταιρείας του (Aegean Oil). Το γιοτ είναι πραγματικά ένα «παλάτι» μήκους 45 μέτρων, με υπερπολυτελή εξοπλισμό. Διαθέτει μέχρι και αίθουσα όπου ο εφοπλιστής μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια.

Ενώ, με ειδικά δορυφορικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε ειδικό χώρο μπορεί να μαθαίνει τα πάντα από τους συνεργάτες του για τις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο.



To γιοτ έχει κλέψει τα βλέμματα όλων των κατοίκων καθώς πρόκειται για ένα ασυνήθιστο θέαμα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Πιθανόν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραμείνει και σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.