Header Ads


Τεράστια έσοδα για Τσιτσιπά στο Roland Garros!

Τεράστια έσοδα για Τσιτσιπά στο Roland Garros!


Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Roland Garros - Δείτε πόσα χρήματα έχει εξασφαλίσει ήδη

Αρκετά μεγάλο είναι το χρηματικό ποσό που έχει εξασφάλισει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την πρόκρισή του στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε άνετα του Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Αργεντίνου αντιπάλου του και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Roland Garros.  

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Όφνερ. Σημειώνεται ότι οι δύο τενίστες αναμετρώνται για πρώτη φορά. 



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε ένα αρκετά μεγάλο ποσό με την πρόκρισή του στον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Όπεν. Ο Έλληνας τενίστας θα εισπράξει ως prize money 142.000 ευρώ, ποσό αρκετά αυξημένο σε σχέση με πέρυσι. 

Εφόσον ο Στέφανος Τσιτσιπάς φτάσει μέχρι τον τελικό, τότε θα εξασφαλίσει ως φιναλίστ 1.150.000 ευρώ. Αν ο Έλληνας τενίστας κατακτήσει τον τίτλο, θα εισπράξει 2.300.000 ευρώ.







Σημειώνεται ότι το 2021 ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Roland Garros. Τότε, είχε ηττηθεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που κατέκτησε τον έβδομο τίτλο του σε επίπεδο Grand Slam στη χωμάτινη επιφάνεια. Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.