Header Ads


Μεταγραφή από Παναθηναϊκό ετοιμάζει η ΑΕΚ;

Μεταγραφή από Παναθηναϊκό ετοιμάζει η ΑΕΚ;


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα - Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού «ακούγεται» έντονα για ΑΕΚ, τι ισχύει
Στον Παναθηναϊκό δεν μένει, δεν του έγινε καν πρότασή ανανέωσής. Το κασέ του στους πράσινους ήταν κάτι λιγότερο από 200 χιλιάρικα ετησίως. 




Άρης, Ατρόμητος και ΟΦΗ που τον βολιδοσκόπησαν δεν τον συγκινούν ενώ δεν τον... καλύπτουν και οικονομικά. Ο 27χρονος σέντερ μπακ εμφανίζεται να έχει στόχο να συνεχίσει σε κάποιο τουρκικό κλαμπ, εκεί που κάνουν καριέρα τα τελευταία χρόνια αρκετοί Έλληνες αμυντικοί και δη στόπερ. Εκεί και θα παίζει και θα πάρει ένα καλό συμβόλαιο ως ελεύθερος, με λεφτά που δεν θα βρει στην Ελλάδα. Αυτός, λοιπόν, είναι ο στόχος του και περιμένει τους ατζέντηδες που τον δουλεύουν να του πάνε προτάσεις!



Μάλιστα προτιμάει την ... Τουρκία ενώ ακούγεται και στην ΑΕΚ. Μπορεί η Πρωταθλήτρια Ελλάδας να διέψευσε τα δημοσιεύματα που την θέλανε να ενδιαφερόταν για τον Πούγγουρα, στην ελληνική πιάτσα agents όμως, άλλα γνωρίζουν και λένε!




 Δηλαδή πως  ΑΕΚ μπορεί να προσφέρει στον διεθνή αριστερόποδαρο στόπερ κοντά στις 250.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά με ξεκάθαρή θέση να είναι/να πάει για τέταρτό - πέμπτος στοπερ στο κιτρινόμαυρο ρόστερ της νέας σεζόν. Ουσιαστικά θέλουν τον Αχιλλέα Πούγγουρα  για αντί - Τζαβέλα, επειδή είναι και Έλληνας, έμπειρος και έχει αποδείξει πως αποτελεί αξιόπιστή λύση ερχόμενος από τον πάγκο όταν χρειαστεί. 

Στον μεταγραφικό προγραμματισμό της Ένωσής προβλέπεται η απόκτησή βασικού ξένου στόπερ, ίδιου επιπέδου με τους Βίντα, Μουκουντί, να υπάρχει μια 3άδα. Κι από πίσω ο Μήτογλου και ο δεύτερος στόπερ που πιθανότητα θα αποκτηθεί...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.