Header Ads


Εξελίξεις με Πινέδα: Πάει Ισπανία ο μάνατζερ του

Εξελίξεις με Πινέδα: Πάει Ισπανία ο μάνατζερ του


Τρέχουν οι εξελίξεις για Πινέδα, με τον μάνατζέρ του να πετάει απόψε για Ισπανία προκειμένου να πιέσει κι αυτός απο την πλευρά του για τη μεταγραφή.

Στο τελικό της στάδιο φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα στην ΑΕΚ.




Το πρωί το δημοσίευμα της «Faro de Vigo» ανέφερε πως η ομάδα της Γαλικίας «καίγεται» να πουλήσει τον Πινέδα ως τις 30 Ιουνίου, ώστε να παρουσιάζουν περισσότερα έσοδα στο κλείσιμο του ισολογισμού του έτους και να έχουν μεγαλύτερη οικονομική «άνεση» στη νέα σεζόν.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται να «κουμπώσει» στις πληροφορίες που θέλουν τον μάνατζερ του παίκτη να ταξιδεύει απόψε για Ισπανία προκειμένου συζητήσει με τους ανθρώπους της Θέλτα για το μέλλον του πελάτη του και να πιέσει κι αυτός απο την πλευρά του ώστε να γίνει η μεταγραφή. 



Η εν λόγω εξέλιξη δείχνει πως έρχεται «καυτή» εβδομάδα, που ίσως κρίνει πολλά στην προσπάθεια απόκτησης του Μεξικανού μέσου από την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» έχει καταθέσει σούπερ πρόταση για τον Πινέδα, αλλά όχι στα ύψη (τα 7,5 και τα 8 εκατ. ευρώ διαψεύστηκαν από την ΑΕΚ) που γράφτηκαν από ΜΜΕ της Ισπανίας και του Μεξικού, τα προηγούμενα 24ωρα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.