Header Ads


Δημοσιογράφος της Μονπελιέ «κράζει» την ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία - «Δεν έχουν καταλάβει ότι...»

Δημοσιογράφος της Μονπελιέ «κράζει» την ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία - «Δεν έχουν καταλάβει ότι...»


Απίστευτα όσα αναφέρει Γάλλος δημοσιογράφος για την ΑΕΚ λόγω του «άκυρου» στη Μονπελιέ για Λιβάι Γκαρσία..

Ρεπόρτερ της Μονπελιέ αναφέρει πως τα 15 εκατ. ευρώ που ζητάει η ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία είναι υπερβολικά, λέγοντας ότι δεν γίνεται από την Ελλάδα να πάει στην… Αγγλία ή τη Γερμανία.




Η Μονπελιέ είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία.
Κάτι που επιβεβαιώνεται από τη Γαλλία, όπως και από τον Μπερτράντ Κενέτ, ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μονπελιέ. Παρόλα αυτά, ο Γάλλος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η ΑΕΚ εφόσον ζητάει τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ τότε δύσκολα θα τον πουλήσει, λέγοντας πως είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό για να δώσει μια ομάδα για παράδειγμα από την Αγγλία ή τη Γερμανία για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ελλάδα.



«Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας πραγματικός στόχος, το έχουμε επιβεβαιώσει. Το πρόβλημα με αυτόν τον παίκτη είναι ότι η ΑΕΚ ζητάει 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι τέτοιου είδους παίκτες δεν θα αγοραστούν ποτέ απευθείας από αγγλικούς ή γερμανικούς συλλόγους, πρέπει να περάσουν από ένα ενδιάμεσο πρωτάθλημα πριν.

Κανείς δεν θα έρθει και θα καταβάλει αυτό το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία. Η λογική τιμή είναι στα 8 ή 10 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι της Μονπελιέ προσπαθούν να την μειώσουν. Εργάζονται σκληρά για αυτό και τον παρακολουθούν έντονα από το τεχνικό επιτελείο», ανέφερε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.