Header Ads


«Η Θέλτα επιβεβαίωσε πως η μία πρόταση που έχει, είναι από την ΑΕΚ»

«Η Θέλτα επιβεβαίωσε πως η μία πρόταση που έχει, είναι από την ΑΕΚ»


Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα για την ΑΕΚ..

Η Θέλτα επιβεβαίωσε στην έγκυρη ιστοσελίδα «Kery News» που ασχολείται εκτενώς με τα νέα στο μεξικανικό ποδοσφαιρο και έχει πάντα έγκυρο ρεπορτάζ για τον Πινέδα πως η μία πρόταση που έχει στα χέρια της είναι από την ΑΕΚ.




Και πάμε στο προκείμενο... Μετά τη δήλωση του Κάρλος Μουρίνιο περί προτάσεων για τον Πινέδα, το «Kery News» σε tweet του ανέφερε: «Επιβεβαίωση. Υπάρχουν προσφορές για τον Πινέδα στα γραφεία της Θέλτα. Μία απ' αυτές είναι της ΑΕΚ και προς το παρόν όλες οι προτάσεις παραμένει σε ανάλυση μέχρι να γίνει γνωστό, αν ο νέος προπονητής της Θέλτα θέλει να έχει ή όχι τον Πινέδα».

Να θυμίσουμε πως το πρωί ο Μουρίνιο υποστήριξε πως «έχουμε λάβει προτάσεις για κάποιους παίκτες. Άλλες μελετώνται κι άλλες απορρίψαμε. Η αγορά φέτος δεν θα είναι τόσο στάσιμη όσο οι δυο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Σταθερά έχουμε δύο ή τρεις προτάσεις για τον Ρούμπεν Μπλάνκο και τον Ορμπελίν Πινέδα».



Βέβαια, ο ισχυρός άνδρας των Γαλιθιάνων δεν κατονόμαστε τις ομάδες, ωστόσο είναι σχεδόν δεδομένο πως και η ΑΕΚ έχει κάνει την κίνησή της για να διατηρήσει τον MVP του φετινού πρωταθλήματος. 

Σημειώστε δε πως ο Μουρίνιο φάνηκε διαλλακτικός στο ενδεχόμενο να πωληθούν οι Πινέδα και Ρούμπεν Μπλάνκο.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.