Header Ads


10 εκατ. ευρώ κόστος, οικόπεδο 1.500 τ.μ.: Το νέο παλάτι της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο Παλαιό Ψυχικό (vid)

10 εκατ. ευρώ κόστος, οικόπεδο 1.500 τ.μ.: Το νέο παλάτι της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο Παλαιό Ψυχικό (vid)


Τα πρώτα πλάνα από το νέο «διαστημικό» σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Π. Ψυχικό..

Σε μια εντυπωσιακή φουτουριστική πολυκατοικία στο Παλαιό Ψυχικό μετακομίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με όλη την οικογένειά του.




Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και μερικές εβδομάδες, από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ΝΒΑ, με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο «Greek Freak» όπως φαίνεται συνδυάζει διακοπές και επενδύσεις, αφού μία από τις τελευταίες του κινήσεις είναι η αγορά ενός φουτουριστικού συγκροτήματος στο Παλαιό Ψυχικό, σε ένα οικόπεδο 1.500 τ.μ.



Η κατασκευή του εντυπωσιακού συγκροτήματος ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες και ο Έλληνας άσος βρίσκεται πλέον σε διαδικασία μετακόμισης. Πρόκειται για συγκρότημα, η αξία της οποία εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 1/8 των χρημάτων που υπολογίζεται ότι έβγαλε την περασμένη σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στο κτήριο, στο οποίο τα πάντα λειτουργούν ηλεκτρονικά, δεν θα στεγαστεί μόνο ο Γιάννης και η σύζυγός του μαζί με τα παιδιά τους, αλλά όλη η οικογένεια, η μητέρα του Βερόνικα και τα αδέλφια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Πρόκειται για ένα φουτουριστικό κτίριο στο Ψυχικό, πλήρως ηλεκτρονικό. Εδώ δεν θα μείνει μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του, αλλά και τα αδέλφια και η μητέρα του. Ένα σπίτι που φτάνει σε αξία τα 10 εκ. ευρώ, το 1/8 των χρημάτων που έβγαλε πέρυσι. Είναι 1.500 τ.μ. το οικόπεδο και τα διαμερίσματα ίσως φτάνουν τα 5.000 τ.μ.».



Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αγοράσει και δύο βίλες στο Costa Navarino, ενώ συνεχίζει τις επενδύσεις του και στην Αμερική.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.