Header Ads


Η «Bild» αποθεώνει Σιμάνσκι μετά το Πολωνία-Γερμανία! (pic)

Η «Bild» αποθεώνει Σιμάνσκι μετά το Πολωνία-Γερμανία! (pic)


Δείτε τι αναφέρουν για τον μέσο της ΑΕΚ - Πόσο τον βαθμολόγησαν στη νίκη της Πολωνίας επί της Γερμανίας..

Ο χαφ της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι έκανε τρομερή εμφάνιση με τη Γερμανία (1-0) και αποθεώνεται από ΜΜΕ και ειδικούς




Τρομερή εμφάνιση από τον άσο της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι στο φιλικό της Πολωνίας με τη Γερμανία με αποτέλεσμα να γνωρίζει την αποθέωση από ΜΜΕ και ειδικούς.

Το βράδυ της Παρασκευής η Πολωνία του Φερνάντο Σάντος επικράτησε με 1-0 της Γερμανίας σε φιλική αναμέτρηση με τον χαφ της ΑΕΚ, Νταμιάν Σιμάνσκι να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και αυτή αποτυπώνεται στις βαθμολογίες και τα σχόλια.

Τρομερή εμφάνιση έκανε, λοιπόν, ο Νταμιάν Σιμάνσκι κόντρα στους «αετούς» με τη «Bild» να τον τοποθετηθεί στους τέσσερις κορυφαίους της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως για τους Γερμανούς το 1 είναι το τέλειο και το 5 το χειρότερο. Ο μέσος της ΑΕΚ, λοιπόν, βαθμολογήθηκε με 2 από τη γερμανική εφημερίδα όντας μαζί τους Σέζνι, Κίβιορ και Μπλασζικόβσκι οι τέσσερις κορυφαίοι.





Ταυτόχρονα, το eurosport στην πολωνική του έκδοση αναφέρεται με πολύ καλά σχόλια στον χαφ της νταμπλούχου Ελλάδας. «Ήταν πανταχού «παρών», πολύ προσεκτικός και μπάλωσε τυχόν τρύπες στην άμυνα της Πολωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο σχόλιό της.

Ενώ ο Ράντοσλαβ Γκίλεβιτς που εργαζόταν από το 2013 έως το 2021 στην πολωνική Ομοσπονδία ως βοηθός προπονητή και τώρα είναι σχολιαστής στην τηλεόραση αποθέωσε τον Σιμάνσκι μιλώντας στο onet.pl. «Ο Νταμιάν έκανε τιτάνια δουλειά, έκανε εξαιρετική δουλειά», ανέφερε.



Να σημειωθεί πως ο Σιμάνσκι αγωνίστηκε για 77 λεπτά και αντικαταστάθηκε από τον Μπιέλικ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.