Header Ads


Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Συμφωνία για 250 εκατ. ευρώ για Μπαπέ!»

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Συμφωνία για 250 εκατ. ευρώ για Μπαπέ!»


Τη «βόμβα» του καλοκαιριού αποκαλύπτει γαλλικό μέσο, το οποίο υποστηρίζει πως Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Μπαπέ για το ποσό των 250 εκατ. ευρώ!

Τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης ενδέχεται να προβάρει ο Κιλιάν Μπαπέ! Σύμφωνα άλλωστε με το «PSG Community», γαλλικό sportal που εξειδικεύεται στα θέματα της Παρί, βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ της Ρεάλ και των Παριζιάνων που θα επιτρέψει την ολοκλήρωση της πολύκροτης μεταγραφής.




Τις τελευταίες ώρες το ίδιο Μέσο είχε αποκαλύψει πως ο Εμίρης του Κατάρ είχε στείλει τελεσίγραφο στο περιβάλλον του Κιλιάν Μπαπέ για ανανέωση ή πώληση και τελικά οι εξελίξεις φαίνεται πως ήταν ραγδαίες.

Έπειτα από επαφές του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, με τους Παριζιάνους φαίνεται πως τελικά υπήρξε συμφωνία για τη μεταγραφή του 24χρονου αστέρα, σε ένα deal θα στοιχίσει συνολικά στη Βασίλισσα το εξωπραγματικό ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ!



Όπως προσθέτει το δημοσίευμα, το φιξ ποσό που θα πληρώσει η Ρεάλ ανέρχεται στα 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα 50 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβάνονται σε μορφή επίτευξης στόχων όπως η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Πλέον μένει να φανεί αν οι Γάλλοι θα δικαιωθούν για το αποκλειστικό τους δημοσίευμα και η.. σαπουνόπερα γύρω από το μέλλον του Μπαπέ λήξει και τυπικά με μεταγραφή στη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.