Header Ads


Καταρρέει η προπαγάνδα: Ο Ιωαννίδης κάνει επιθετικό φάουλ στον Μουκουντί (vid)

Καταρρέει η προπαγάνδα: Ο Ιωαννίδης κάνει επιθετικό φάουλ στον Μουκουντί (vid)


Κάποιοι είδαν τρεις (!) αποβολές για την ΑΕΚ, άλλοι είδαν εύνοια της ΑΕΚ, κανείς δεν είδε κόκκινη(!) στον Μπερνάρ.. Καταρρέει η πράσινη και η κόκκινη προπαγάνδα με το βίντεο..

Φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει προηγηθεί φάουλ του επιθετικού του Παναθηναϊκού αφού τραβά την φανέλα του Καμερουνέζου αμυντικού της ΑΕΚ.




Ο Παναθηναϊκός φωνάζει για δεύτερη κίτρινη στον Αρολντ Μουκουντί στη δυνατή μονομαχία που είχε με τον Φώτη Ιωαννίδη στο κέντρο του γηπέδου, αλλά η πραγματικότητα καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο. 

Όπου φαίνεται ξεκάθαρα, πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι αυτός που σε πρώτο χρόνο τραβά από την φανέλα τον αμυντικό της ΑΕΚ και δεν τον αφήνει να πάρει σωστή θέση.



Ακολούθως, υπάρχει η δυναμική διεκδίκηση των δύο και η πτώση του Ιωαννίδη που ζητά κάρτα αλλά τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν ο Ντίας είχε δει το εξόφθαλμο κράτημα από την φανέλα και το επιθετικό φάουλ στον Μουκουντί. 

Φυσικά, η πρώτη περίπτωση που οι πράσινοι ζητούν δεύτερη κάρτα στον Μουκουντί, για ένα τζαρτζάρισμα με το σώμα, δεν είναι καν άξια σχολιασμού...  



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.