Header Ads


Ξεκίνησαν οι εργασίες: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή της ΑΕΚ στην «OPAP Arena»!

Ξεκίνησαν οι εργασίες: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή της ΑΕΚ στην «OPAP Arena»!


Ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες - Δείτε τι έχει αποφασίσει η ΑΕΚ, τι αλλάζει στην OPAP Arena..

Λύνεται το θέμα με την ορατότητα – Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα και προχωράει σε ενέργειες για την επίλυση όλων των χθεσινών θεμάτων




Η πρώτη σεζόν της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά ολοκληρώθηκε χθες με μαγευτικό τρόπο για τους πρωταθλητές. Όπως ήταν λογικό μέσα στη σεζόν υπήρξαν κάποια προβλήματα, λόγω του νέου γηπέδου, τα οποία στην ΠΑΕ αναγνωρίζουν και έχουν ξεκινήσει ενέργειες επίλυσής τους, προκειμένου τη νέα σεζόν όλα να είναι αρμονικά.

Ένα θέμα που υπήρχε και ήταν σημαντικό είχε να κάνει με το πρόβλημα θέασης σε αρκετές θέσεις του κάτω διαζώματος λόγω των πλεξιγκλάς. Η ΑΕΚ λοιπόν, προχωρά άμεσα την διαδικασία αλλαγής των πλεξιγκλάς.

Δεν ήταν δυνατόν, για αντικειμενικούς λόγους να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μέσα στη σεζόν. Εδώ και πολύ καιρό η ΑΕΚ ψάχτηκε και βρήκε την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα λύσει όλα τα προβλήματα.



Τα πλεξιγκλας αντικαθίσταται με νέα γυάλινα στηθαία με ειδικές μεταλλικές στηρίξεις (Temperal + sentryglass των 18mm). Πρόκειται για υλικό έξτρα διαύγειας (extra clear).

Το πρόβλημα ορατότητας δηλαδή λύνεται οριστικά. Οι εργασίες αποξήλωσης μάλιστα των τωρινών πλεξιγκλάς ξεκίνησαν ήδη και μέσα στην εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες εγκατάστασης του νέου υλικού.

Από εκεί και πέρα χθες υπήρξαν πολλά ζητήματα στο γήπεδο. Γενικά η ΠΑΕ είναι ενήμερη για όλα και για χθες και γενικά και θα αντιμετωπίσει τα ζητήματα.



Για χθες υπάρχει πλήρη εικόνα στη διοίκηση για τους υπεράριθμους και για τα δυσάρεστα σκηνικά που έλαβαν χώρα στο γήπεδο και μας σόκαρε. Ηδη γίνονται κινήσεις προς επίλυσή τους…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.