Header Ads


Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Combo στην “Opap Arena”

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο Combo στην “Opap Arena”


Αν και είναι Τετάρτη σήμερα (03/05) το κουπόνι στοιχήματος θυμίζει Σαββατοκύριακο με το πλήθος δυνατών αγώνων που περιλαμβάνει. Το Betarades.gr στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος ξεχώρισε πρόταση που έρχεται από τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός.
 
Έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, δεν κατάφερε, όμως, να πάρει τη νίκη (0-0) στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της που δεν πέτυχε γκολ, ενώ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη Σούπερ Λιγκ με 63 γκολ. Προερχόταν από νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατους αυτούς απέναντι σε ΠΑΟΚ (4-0) και Ολυμπιακό (1-3). Είναι δυνατή στην έδρα της με 13 νίκες σε 16 αναμετρήσεις.
 
Δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και συνέτριψε με 5-0 τον Βόλο ο Ολυμπιακός. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, από Παναθηναϊκό (2-0), ΑΕΚ (1-3) και Άρη (2-1). Θα πρέπει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία του, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις έξι από τις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις του, ενώ αντίθετα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, έχοντας σκοράρει 12 φορές στα έξι τελευταία ματς. Δεν τα καταφέρνει, καλά, το τελευταίο διάστημα μακριά από το γήπεδο του, καθώς προέρχεται από δύο σερί ήττες.
 
Τεράστιο το κίνητρο της ΑΕΚ στη μάχη για τον τίτλο. Είναι δυνατή στην έδρα της και σκοράρει με ευκολία, ενώ μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα στον Ολυμπιακό, που δεν βρίσκεται στα καλύτερα του. Θα επιλέξουμε 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.15.
 
Βρείτε τα τις υπόλοιπες επιλογές της Τετάρτης για στοιχημα στο Betarades.gr! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.